10 vragen over of jij een medium wilt worden

10 vragen over of jij een medium wilt worden
Bij een ja op 1 van deze vragen zou ik er zeker voor gaan!

1 Mis jij je eigen overledenen?
2 Voel je je wel eens eenzaam?
3 Ben je perfectionistisch of heb je last van faalangst?
4 Kom je wel eens ergens met een nare sfeer? En voel je je dan ook gelijk minder goed?
5 Zou je meer begeleiding willen van degenen die weten wat het beste is voor jou?
6 Ben je creatief?
7 Voel je wel eens een aanwezigheid die er niet echt lijkt te zijn?
8 Heb jij een bijna dood ervaring gehad?
9 Help je anderen graag?
10 Wil je de healing via de boodschap van de overledenen over brengen aan anderen?

 Geef je nu op voor de medium opleiding                 

1 Mis jij jouw overledenen?

Als je meer leert over hoe het mediumschap werkt, wordt het steeds makkelijker om ook contact te maken met de overledenen die je zelf hebt gekend en met wie je graag contact wilt. Ze willen zelf ook graag doorkomen.

2 Voel je je wel eens eenzaam?

Hier zijn eigenlijk 2 dingen aan de hand. Ik kan je mee geven: Je bent nooit alleen. Door mediumschap te trainen leer je dat er altijd een gids bij je is om jou te begeleiden, in alles. Vaak zijn dit meerdere gidsen en ook alle overledenen staan altijd dicht bij jou. Je bent dus eigenlijk nooit alleen. Door mediumschap te oefenen zal je dit steeds meer gaan ervaren.
Als je een geboren medium bent, leef je altijd in 2 werelden: De wereld die iedereen ziet en de wereld die jij zelf ervaart. Als je een geboren medium bent, verlang je altijd naar beide werelden en dat is prima.

3 Ben je perfectionistisch of heb je last van faalangst?

Dit is ook een echte medium kwaliteit. Ik geef nu al jaren les en bijna elk medium die echt heel goed is zit toch vaak zichzelf af te kraken, zelfs na een goed consult. Je leert wel liever voor je zelf te worden met meer ervaringen, maar alle goede mediums doen hun uiterste best om het heel goed te doen en nemen met minder geen genoegen.

4 Kom je wel eens ergens met een nare sfeer? En voel je je dan ook gelijk minder goed?

Als je medium kwaliteiten hebt, dan ben je vaak ook erg gevoelig voor sfeer. Dit komt door je hooggevoeligheid. Je hebt dan moeite met drukte, maar ook met een gespannen sfeer en misschien zelfs met het journaal. Door meditatie leer je hier mee om te gaan en er minder last van te hebben, maar toch je spirituele kwaliteiten in te zetten. Meditaties zijn dan ook de spierballen van mediumschap.

5 Zou je meer begeleiding willen van degenen die weten wat het beste is voor jou?

Als je de technieken van het mediumschap beter leert kennen, of je nu een geboren medium bent of niet, dan leer je steeds beter te luisteren naar je gidsen en overledenen die veel voor jou hebben betekend. Ik wandel regelmatig met mijn opa’s naast me in het bos en probeer vaak begeleiding te krijgen in keuzes en situaties in mijn leven. Gidsen en overledenen geven altijd antwoord en hebben het beste met je voor. In de ontwikkeling van je mediumschap leer je steeds beter te luisteren.

6 Ben je creatief?

Mensen die creatief zijn, zijn vaak ook mediums. Als je niet creatief bent, kun je ook een goed medium zijn. Mediumschap is een zintuigen proces. Je ziet bijvoorbeeld een boot. Als je deze boot ziet en je hebt een overledene bij je, dan weet je nog niet of deze man werkte op de boot, vaak heeft gevaren voor plezier, dicht bij het water woonde, of zelfs nog iets anders. Door te voelen leer je dan wat het betekent. Een creatief proces gaat vaak andersom. Je hebt een gevoel. Dat gevoel van een emotie uit je in een schilderij, gedicht, lied of iets anders. Tijdens dit proces uit je je emotie. Mediumschap werkt ongeveer hetzelfde maar dan andersom. Wie heen loopt kan ook terug lopen.

7 Voel je wel eens een aanwezigheid die er niet echt lijkt te zijn?

Sinds mijn geboorte ben ik al bewust van een bepaalde energie. Ik kan me niet herinneren dat het er niet is geweest. Tot mijn 22e wist ik niet wat het was en ging ik het uit de weg. Iets wat me altijd bang maakte bleek juist iets geweldigs te zijn, namelijk gidsen en overledenen die me vertellen dat ze er voor me zijn en helpen. Ik zie vaak dat als mensen, die er juist veel angst voor hebben en vaak momenten hebben dat ze er voor weg willen lopen, hun mediumschap ontwikkelen, er rust komt. De spirituele wereld hoeft zich dan niet de hele dag kenbaar te maken want je luistert toch al.

Wekelijks gratis spirituele tips ontvangen?

8 Heb jij een bijna dood ervaring gehad?

Ik heb het al een paar keer over geboren mediums gehad. Mensen met een bijna dood ervaring en mensen die de spirituele wereld al hun hele leven zien, weten dat er meer is dan wat de meesten waarnemen. De meeste mensen met een bijna dood ervaring hebben een glimp van de hemel opgevangen en weten dat er veel meer is dan deze aardbol, dat we met liefde worden gesteund.

9 Help je anderen graag?

Mediums hebben ook vaak iets verzorgends in zich. Ze willen anderen graag helpen en anderen graag dienen. De spirituele wereld wil ons ook helpen en vooral hun geliefden. Als de wereld van de overledenen hun liefde en boodschappen door wil geven, lukt dit vaak het beste via een medium. Het is een van de mooiste manieren om te helpen want je helpt de spirituele wereld en de aardse mens, die in al het verdriet of emotie graag iets hoort van deze spirit.

10 Wil je de healing via de boodschap van de overledenen over brengen aan anderen?

Als je mediumschap leert, dan gaat een groot gedeelte over het vertellen over het leven van de overledene, zodat iemand weet dat zijn familielid, vriend of geliefde ook werkelijk aanwezig is. Wat het mooist is van mediumschap, is het overbrengen van de boodschap. Je voelt dan ineens wie de ziel écht is, want ze doen zich eerst voor als wie ze op aarde waren. Als je weet wie ze zijn en je gaat als medium naar de boodschap, dan voel je jezelf verlicht worden en je houdt zelfs zoveel van de ontvanger van het consult als iemand uit zijn eigen gezin. Dan kun je de boodschap met liefde uiten en zal er altijd healing bij zitten.