1,2,3,4 boodschap van een gids

Vandaag kun je weer kiezen uit de 1 2 3 4-boodschap. Probeer voordat je verder leest eerst even te voelen of 1 2 3 of 4 voor jou is. Neem het eerste getal dat je voelt en blijf daar dan ook bij. Normaal komt deze boodschap alleen in onze nieuwsbrief. Deze keer is die voor iedereen. Als je vaker wilt weten welke energie er is kun je je onderaan gratis inschrijven voor onze email en dan ontvang je dit elke maandag om 11 uur.

Goedendag,

 Vandaag is er een 1 2 3 4 boodschap. Kies van tevoren je getal.

Nummer 1

Als ik bij 1 begin wil ik je meegeven dat dit de week is waarin je mag beseffen dat Jezus afstand van alles deed. Jezus ging veertig dagen de woestijn in om zichzelf te leren kennen. De boodschap die ik jou wil geven. Als je 1 hebt gekozen. Om minstens een half uur per dag 40 dagen lang bij jezelf naar binnen te keren. Om jezelf zo beter te leren kennen. De boodschap is normaal per week voor jou nummer 1 – deze geldt voor veertig dagen. Probeer dit eens 40 dagen te doen. Kijk eens wat het met je doet en wat voor een kracht en pracht het jou kan geven. Naar binnen keren is juist waar het geluk zit. Dat is mijn boodschap voor nummer 1.

Nummer 2

Als je twee hebt gekozen dan wordt het juist jou tijd om te leren om wat meer te genieten. Te genieten van je familie gezin en vrienden. Van mensen van wie je houdt. Leer om deze mensen meer toe te laten in je omgeving. En om deze week vooral leuke dingen samen te doen. Het is jouw tijd om juist meer de pret toe te laten. Om meer het gevoel van plezier te laten komen. Dus blijf stromen in liefde en licht. Je bent een goed en fantastisch mens en train jezelf om steeds meer in liefde en licht te komen. Door plezier te maken. Plezier is ook een grote kracht.

Nummer 3

Als ik het heb over nummer drie wil ik je meegeven dat het jouw tijd is om met de stroming mee te gaan. Misschien hoor je nu het ruisen van de wind. Denk maar aan een bootje op het water. Vaak gaan we tegen de stroom in omdat we iets willen bereiken. Maar het is juist voor jou om deze week met de stroom mee te gaan. Kijk eens of de dingen niet wat makkelijker worden en vanzelf gaan. Als je doet wat op jouw pad komt kijk dan eens of je een week alleen de dingen kan doen die nu op je pad komen. Als je maar doet wat op je pad komt. Nodig iemand uit om te mediteren ga dan mediteren. Krijg je de verwijzing om naar het bos te gaan ga dan naar het bos. Krijg je de verwijzing om iets creatiefs te doen doe dan iets creatiefs. Maar laat het tot jou komen.

Nummer 4

Vier is weer helemaal tegenovergesteld. Ik raad jou juist aan om deze week veel tijd te besteden aan affirmeren. Om dankbaar te zijn en te zeggen of je het al hebt met volledige overtuiging. Ik je naam ben dankbaar dat ik gezond ben. Of nog beter ik ben God en moeder aarde dankbaar dat ik gezond ben. Je kunt ook andere namen dan God en moeder aarde gebruiken als jij een ander geloof bij de spirits hebt. Het is jouw week van affirmeren en jouw week van magie. Het is jouw week om deze week jouw wensen uit te spreken. Want is de kracht als jij nummer 4 hebt gekozen: magie is voor jou deze week sterk en wie weet bereik je wel wat je zo graag wilt.

Wil je zelf elke week een boodschap lezen zodat je weet welke energie er deze week in de lucht hangt. Klik dan hier en schrijf je in voor onze mail. Vergeet niet het vakje aan te vinken om de mail te ontvangen en elke maandag om 11 uur in de spam te kijken als je de mail niet ziet.