7 redenen waarom de wereld van de overledenen graag wil dat je contact met hen maakt

7 redenen waarom de wereld van de overledenen graag wil dat je contact met hen maakt

1 De spirituele wereld (wereld van de overledenen) wil graag contact met jou omdat ze als eerst aan je willen laten weten dat ze nog steeds leven. Ze vinden het belangrijk om jou te laten weten dat ze bij je zijn als je aan ze denkt of ze mist.

2 Ze willen graag mensen begeleiden op hun pad. De overledenen proberen jou op diverse manieren boodschappen te sturen waardoor je kunt leren welke richting je het beste op kunt gaan. Ze willen je ook een gevoel van liefde meegeven. Liefde van de spirituele wereld voor jou. Dus sta open en wie weet krijg jij wel een boodschap door.

3 Ze zien ons verdriet als we de overledenen missen. Ze staan naast ons als we afscheid van hen nemen bij een uitvaart. Ze willen je dan meegeven dat je niet alleen bent. Het is misschien wel anders nu omdat ze geen lichaam meer hebben, maar ze laten je weten dat ze nu nog meer bij jou zijn.

4 Ze weten dat er veel verdriet is bij veel mensen omdat ze hun overleden dierbaren missen. Als jij dan weet hoe je met hen in contact kan komen, kun je anderen ook helpen door ze te laten weten dat ze bij hen zijn.

5 Ze zien vaak dat we het leven heel zwaar maken. Door ons hoofd dat maar maalt en zich zorgen maakt. Ze zien daarnaast ook dat we soms eenzaam zijn. Ze willen dan een hand op je schouder leggen om je te steunen en weer een glimlach op je gezicht maken.

6 Soms vind de spirituele wereld het ook belangrijk om sorry te zeggen. In het aardse leven leeft helaas nog niet iedereen vanuit het liefdevolle niveau van de ziel. Soms als mensen overleden zijn, zien ze gelijk dat ze bepaalde dingen beter anders hadden kunnen doen. Ze vinden dat dan fijn om te melden.

7 De spirituele wereld wil laten weten dat het goed met hen gaat en dat er zoveel moois is zowel hier op aarde als daarboven. Ze willen jou graag dit inzicht geven zodat je meer geluk kunt hebben in je leven.