Hierin gelden algemene voorwaarden voor Eric’s Spiritual School.

1.1 Tijdens een consult mag u opnames maken die u alleen voor u zelf gebruikt. Deze mogen niet openbaar gemaakt worden. Ook kunt u geen rechten eisen op wat u op dit consult gehoord heeft..

1.2 Als u mee doet aan een opleiding 1e jaar bij Eric’s Spiritual School heeft u recht op 1 proefdag. Voor deze proefdag betaald u dus per dag stopt u tijdens de proefdag dan bent u alleen verplicht de kosten van de dagen te betalen waar u aan deelgenomen heeft.
Als u na de proefdag door gaat en toch besluit te stoppen bent u voor de opleiding de kosten verplicht te betalen. Dit geld niet voor vervolgopleidingen Als u dan tot 2 weken voor de start akkoord bent gegaan met een vervolgopleiding bij Eric’s Spiritual School bent u verplicht aan de kosten van de opleiding te vergoeden

1.3 Wat een medium of healer ook tegen u zegt u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor u daden. Indien u handelt naar wat u tijdens een consult gehoord heeft en u resultaat valt tegen kunt u dit op geen enkele manier rechtelijk tegen Eric’s Spiritual School en Eric van Riessen gebruiken.

1.4 Een afmelding voor een consult dient 24 uur van te voren afgemeld te worden. Komt u op het laatste moment toch niet dan wordt de helft van de consult prijs in rekening gebracht.  Is er echt een goede reden waarom u er niet bent dan kan Eric van Riessen(eigenaar Eric ‘s Spiritual School de betaling kwijt schelden of een nieuwe afspraak maken.) Of u reden goed genoeg is wordt door Eric van Riessen besloten.

1.5 Les matrialen mogen niet gekopieerd en niet verspreid worden op welke manier dan ook.

2.1 Het is niet toegestaan onder invloed van drank drugs of andere verdovende middelen gebruik te maken van consulten of lesdagen. Doet u dat wel dan heeft Eric van Riessen het recht u te weigeren en bent u wel verplicht de kosten te betalen. Indien u medicatie van een arts krijgt is dit een ander geval maar dit graag wel doorgeven aan Eric van Riessen.

2.2 Indien u Psychische stoornissen/ziektes heeft bent u verplicht dit te melden bij Eric van Riessen. U kunt hierop voor opleidingen en consulten worden afgewezen. Er kan in dit geval ook een vraag komen of de client kan laten bewijzen dat een huisarts het goed vind dat u een opleiding bij mij volgt.

2.3 U heeft altijd zelf de verantwoordelijkheid als aanleg, krijgt, ontwikkelt of al had voor Psychische stoornissen of ziektes heeft(of wat voor andere medische redenen dan ook) en die worden ontwikkelt tijdens, voor of na de workshops, medium demo’s opleidingen, consulten of of bij welke activiteit van Eric’s Spiritual school dan ook blijft deze verantwordelijkheid bij u. Er kan op geen enkele manier hier schade geclaimd worden bij Eric van Riessen of Eric’s Spiritual School. U kunt dat nooit op Eric’s Spiritual School of Eric van Riessen fincieel of welk ander gebied dan ook verantwoordelijk houden

3.1 U krijgt soms iets aangeboden vanuit Eric’s Spiritual School. Aangezien we geen horeca gelegenhied zijn eet en drinkt u dit op eigen riscico. Ik was de spullen gewoon af als iedereen. Maar mocht er iets mis met het eten of drinken zijn kunt u dat nooit op Eric’s Spiritual School of Eric van Riessen fincieel of welk ander gebied dan ook verantwoordelijk houden.

4.1 Tijdens een healing gaat u er mee akkoord dat u aangeraakt mag worden.

5.0 Eric van Riessen eigenaar van Eric’s Spiritual School heeft altijd het recht de prijzen te wijzigen.

6.0 Zowel via het Gastenboek als de pagina stel een vraag op deze website gaat u akkoord dat met wat u schrijft openbaar staat.