Als je je werk goed doet als medium, geeft de spirituele wereld een boodschap aan de ontvanger door waar deze persoon ook echt wat aan heeft

Als je je werk goed doet als medium, geeft de spirituele wereld een boodschap aan de ontvanger door waar deze persoon ook echt wat aan heeft

Als je je werk goed doet als medium, geeft de spirituele wereld een boodschap aan de ontvanger door waar deze ook echt wat aan heeft. Alleen is deze persoon er wel klaar voor? Je maakt soms mee dat je echt een hele duidelijke boodschap doorkrijgt. Alleen gelijktijdig heeft de persoon al iets anders besloten wat misschien wel slechter kan uitpakken en niks leidt hem of haar af van dit pad.

Doe ik het wel goed?

Betekent dit dan dat jij je werk als medium niet goed doet? Als je die boodschap geeft doe je het in mijn ogen vooral niet goed als je dan te veel met de ontvanger mee gaat. Het is belangrijk als medium dat je met iemand mee kan leven. Alleen omdat we soms onzeker zijn gaan we dan de boodschap maar veranderen want de ontvanger moet toch tevreden naar huis, denken we dan. Of we raken uit onze kracht en laten de ontvanger het overnemen. Je krijgt de boodschap niet voor niets.

Is het slim om met haar mee te gaan?

Stel een vrouw gaat weg bij haar man heeft ze besloten, maar ze heeft twee kinderen van drie en vijf. Ze heeft besloten dat ze echt morgen vertrekt. Ze heeft alleen geen inkomen en eigenlijk ook geen netwerk. Ze kan dus bij niemand terecht en toch vertrekt ze morgen want dat had ze al besloten. Goede kans dat de spirituele wereld haar aanraadt met haar man te praten en te vertellen dat ze ongelukkig is en zich gevangen voelt. Ze wil het beste voor haar kinderen maar weet het niet meer. Het kan dan dat de spirituele wereld al lang weet dat het door praten goed komt. Of misschien heeft de man wel heel veel inkomen en zegt hij: “Als dat echt is wat je wilt, zal ik je keuze respecteren en je financieel ondersteunen” omdat hij ook het beste voor zijn kinderen wil.

Vertrouw altijd de spirituele wereld

Als die vrouw dan tegen jou zegt: “Mijn man zoekt het maar uit, morgen ben ik vertrokken”, is het dan slim om met haar mee te gaan als de spirituele wereld iets anders vertelt? Dit is natuurlijk wel een extreem voorbeeld, maar het gaat ook vaak in kleine dingen zoals stoppen met werk, maar niet nadenken over je inkomen bijvoorbeeld. De spirituele wereld weet precies wat zij nodig heeft om te horen dus ga mee in wat je krijgt.

Houd vast aan wat je krijgt met liefde en respect

Als jij niet de woorden in de boodschap krijgt van: je moet zus of zo, want moeten zegt de spirituele wereld niet, ze respecteren je vrije wil en je haalt je boodschap uit je informatie die je over de overledenen heb gekregen, wees dan trouw aan wat je doorkrijgt. Respecteer wel je ontvanger, want als jij zegt dat je het moet uitmaken met je partner vanuit een dwingende manier en totaal zonder liefde van de spirituele wereld, dan zit je helaas in je hoofd en komt de boodschap niet van de spirituele wereld.

Lijkt het jou ook leuk om je mediumschap te ontwikkelen. Kijk op https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ het lijkt me leuk jou daar te ontmoeten.