Als medium hoor je objectief te zijn

Als medium hoor je objectief te zijn

Als je werkt als medium is het heel belangrijk dat je objectief kijkt. Dat betekent dat je kijkt naar wat je ziet, zonder daar een mening over te hebben. Als je je mening niet even opzij kunt zetten dan maak je je consult minder zuiver. De spirituele wereld weet namelijk precies wat de ontvanger nodig heeft. Bij relatieproblemen weet je nooit de achterliggende gedachte.

Als een man vreemd is gegaan vind je dat waarschijnlijk verkeerd. Als zijn vrouw dan al twintig keer vreemd gegaan is, heb je misschien een andere mening. De spirituele wereld kan dan inzien wat de mensen nodig hebben. Het kan zijn dat je denkt dat hij beter af is zonder zijn vrouw vanuit jouw mening, maar dan weet je helemaal niet of dat klopt ondanks dat dat zo voelt.

Stel, bij hetzelfde voorbeeld, dat sinds dit stel getrouwd is, werkt de man 80 uur per week en heeft hij nooit tijd voor zijn vrouw. Zijn vrouw raakt steeds verdrietiger omdat ze nooit aandacht krijgt. Ze hebben vanuit hun huwelijk 2 kinderen en de man werkt zo hard omdat hij puur vanuit liefde alles goed geregeld wil hebben voor zijn vrouw en kinderen. Toch zijn al die extra luxe en dure vakanties niet de behoeftes van zijn vrouw en kinderen. Na tien jaar trouw houdt zijn vrouw het niet meer vol en krijgt ze de aandacht de ze wel nodig heeft van een andere man. De man zelf ziet niet dat er andere behoeftes zijn.

Grote kans dat als deze man op consult bij jou is, dat de spirituele wereld zegt: “Je hebt hard genoeg gewerkt. Zou je met de helft van je werk niet rond kunnen komen? Je vrouw heeft je aandacht nodig en je kinderen ook. Je vrouw houdt heel veel van je maar op deze manier groeien jullie uit elkaar.”

Dat wordt een heel ander antwoord dan als je misschien je mening ermee had laten bemoeien. Misschien zie je relatieproblemen en zie je zelfs dat er een ander in het spel is. Je vraagt dit en hij bevestigt dit. Vanuit je eigen mening zou je snel kunnen denken: “Wegwezen bij die vrouw, stop ermee.” Terwijl ze alleen maar de liefde tussen elkaar hoefden te herstellen. De spirituele wereld weet dit. Zij weten altijd meer en ze kijken naar alles zonder oordeel. Maar hier kan een huwelijk, wat bedoeld was als een sprookjeshuwelijk, toch nog in een huwelijk veranderen. Hoe zou het nou zijn geweest als het medium zei dat hij er maar beter mee kon stoppen vanuit zijn eigen mening?

Aanstaande vrijdag geef ik een medium avond in Uden. Kom je ook Ik ga hier contacten maken met overledenen. Misschien kom jou dierbare wel door. ik hoop van je te horen je kan je opgeven via https://ericsspiritualschool.com/contact/