Bedankt

Bedankt,

Ik wil jou en iedereen graag bedanken voor alles tot nu toe. 2019 een jaar waarin ik vader ben geworden waarvoor ik zeer dankbaar ben. Ook ben ik dankbaar dat het goed met mama en de baby gaat. Ook ben ik dankbaar voor de groei die mijn praktijk mee maakt. Ik ben dankbaar dat steeds meer mensen mij mogen kennen. Ik ben ook dankbaar dat ik in 2019 mijn boek heb mogen schrijven.

Jou ben ik dankbaar omdat je dit leest en waarschijnlijk wel vaker iets hebt gelezen of hebt gekeken wat ik heb gemaakt. Ik ben dankbaar dat ik in oktober alweer mijn 15e groep in mediumschap les ga geven. Ik ben dankbaar dat ik steeds meer kan leven van mijn mediumschap.

Ik ben ook dankbaar dat ik fantastische vrienden en familie heb. Waarop ik altijd kan bouwen. Uiteraard ben ik ook dankbaar voor de dieren. Ik ben dankbaar voor de mooie natuur. En in die natuur ook zeer dankbaar voor de bomen.

Uiteraard ben ik de spirituele wereld heel erg dankbaar. Dat ze vanaf kind al bij me zijn en me begeleiden. Dankbaar ben ik dat hun mij begeleiden op het spirituele pad. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik healing en mediamiek werk doe. Ik ben dankbaar dat ik dit healing en mediamiek werk ook door mag en kan geven. En ik ben dankbaar dat ik weet dat een ieder die gegaan is nog steeds met zijn of haar ziel bij ons is.

Ik ben dankbaar dat ik na twee weken vakantie weer op het spirituele pad mag werken. Ik ben ook echt iedereen dankbaar die ook maar iets voor mijn praktijk gedaan heeft. Ik ben dan ook heel dankbaar naar mijn trance groep die met regelmaat klaar zitten om het spirituele te kunnen laten groeien. Ik wilde dit even met je delen bedankt dat je het wilde lezen.