Ben je een leider of begeleider

Ben je een leider of begeleider?

Op de foto zie je een mannetjeswisent. Deze wisent zou wel eens de leider van de groep kunnen zijn. De alfa man dus. Een prachtige, maar ook moeilijke positie.  Als er gevaar is gaat hij in de aanval of bepaalt dat de kudde weggaat. Hij bepaalt waar de groep het best kan eten en overal wordt hij gevolgd door de hele groep. Het klinkt nogal als een grote verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid.

Als medium heb je ook een grote verantwoordelijkheid want: jij geeft de boodschappen van overledenen door. Ben jij dan ook een leider als jij een consult geeft aan een ontvanger? In mijn ogen heeft de spirituele wereld de leiding over jou als je een consult geeft, zeker als dit met een overledene is. 

Als medium krijg je begeleiding.

Toch zal de spirituele wereld zichzelf niet als leider zien. Ze willen jou namelijk graag begeleiding geven. Ze geven jou informatie over zichzelf en zullen hun best doen jou zo goed mogelijk te begeleiden om de informatie door te geven. Ze doen dit altijd vanuit jouw vrije wil.

Ook in het dagelijks leven is er veel begeleiding door de spirituele wereld.

Als jij aan het wandelen bent, heb je soms ineens een bepaald gevoel dat je misschien wel eindelijk die leuke persoon mee uit gaat vragen. Je hebt ineens echt een leuk idee. Of je weet dat je op die baan wilt solliciteren. Ook hierin speelt de spirituele wereld met regelmaat een rol. Ze willen jou inspireren en weten wat goed voor je is. Het is dus goed als je goed naar hen kunt luisteren om jouw leven op het goede pad te krijgen.

Je bent een begeleider.

Als medium ben je geen leider maar een begeleider van je ontvanger en dat is wel grappig omdat je op datzelfde moment ook begeleid wordt door de spirituele wereld. Je kunt als medium, door je informatie, de persoon begeleiden met de boodschap die je van de overledenen door krijgt.

Wil je zelf ook weten of jij een medium bent. Je kunt je nu inscrhijven voor de medium opleiding. Vanaf 2021 is deze opleiding ook online mogelijk kijk hier voor meer informatie: Medium opleiding