Ben je ook in die eindeloze gedachte molen

Ben je ook in die eindeloze gedachtemolen?

In een trance sessie kwam de beer door. Ik weet van de beer dat de beer graag weinig woorden gebruikt. Te veel woorden geven vaak verwarring vindt de beer. De beer maakte een mooie vergelijking. Dit keer over mijn eigen hoofd, wat waarschijnlijk ook voorkomt bij veel anderen.

Gedachtes vanuit je hart

Het hoofd dat maar maalt in gedachtes. Alleen heeft het hoofd bijna nooit gedachtes die er echt toe doen. De beer adviseerde om meer vanuit het hartchakra na te gaan denken en ook vanuit daar beslissingen te maken.

Ook praktisch vanuit je hart

De beer vertelde ook dat vanuit het hart ook heel goed praktische dingen kunnen worden besloten. We houden vaak vast aan het idee dat alle praktische dingen zoals de huur betalen en dergelijke je met je hoofd doet. Alleen de beer leert ons dat dat ook prima vanuit je hart gaat. Het is waarschijnlijk zelfs aangenamer want het hart is dankbaar voor het huis waar je in mag wonen en je hoofd heeft juist vaak geen zin om de rekening te betalen.

Demo avond

Op vrijdag 22 februari  2019 is er een medium avond in Uden. Ik zal hier contacten maken met overledenen en hun boodschappen door geven. Wil je hier aan mee doen dan ben je van harte welkom. Je kunt je opgeven via deze link https://ericsspiritualschool.com/contact/