Ben jij de weg kwijt?

Ben je de weg kwijt over wat je met je leven wilt? Ben je alleen en weet je niet waarom? Wil je een andere baan maar weet je niet welke? Denk je aan omscholing maar wil je niet nog een keer voor iets kiezen wat niet bij je past?

Dit en nog veel meer, kunnen allemaal redenen zijn om een keer bij een medium langs te gaan. Veel mensen komen voor de toekomst. Vanuit mijn optiek zien we alleen potenties van de toekomst. Als alles al vast ligt, dan zouden we geen vrije wil hebben. Toch zien we wel vaak paden open liggen, alleen is de weg naar de toekomst niet zwart-wit.

Sta er eens bij stil voor jezelf. Hoe vaak heb jij in je leven al een keuze gemaakt waarvan je denkt: ”Dit is toch niet mijn pad?” Een medium kijkt in je ziel en kan daardoor zien wat jou kan helpen en wat je echt wilt. Wie weet nou harder wat jij nodig hebt dan jouw ziel? Jouw ziel die continue met god in verbinding staat. Zelfs als iets niet goed voelt kan je ziel uitleggen waarom jij op dit moment in deze situatie zit.

Wat misschien nog mooier is: Het is niet het medium die dit tegen jou zegt maar een overledene via het medium. Zij staan ook direct in verbinding met jou en met jouw ziel. Daar kan een medium je dan dus ook het beste bij helpen. Wat heb jij nodig op dit moment en misschien ook wel wat heb jij niet meer nodig?