Dit boek gaat jou helpen om te groeien als medium

Leer stap voor stap jou mediumschap ontwikkelen

Mediumschap training ontwikkelt zes heldere zintuigen

mediumschap laat je inspriren door spirituele gidsen en overledenen

Hoe gaat dit boek jou helpen

Voor jou wil ik dit boek schrijven omdat iedereen contact kan maken met overledenen en ook jij verdient dat je dat kunt. Ik wil dat je dit niet alleen voor jezelf kunt, ik wil dat je het ook voor anderen kan. Dit boek gaat jou daarbij helpen. Ik heb geprobeerd dit boek zo praktisch mogelijk te maken. Met teksten die zo simpel mogelijk zijn en toch veel diepgang in je ervaring geven. We gaan in dit boek dan ook praktische dingen oefenen. Van teksten kun je leren en als je mediumschap echt wilt leren is het belangrijk dat je mediumschap oefeningen ook echt doet.

Eerst het boek inzien?

Ik kan me voorstellen dat je eerst in het boek wilt kijken voor dat je het koopt. Dat is dan ook de reden dat hier hoofdstuk twee kunt lezen.

In je hoofdstuk twee leer je via je energie te vergroten hoe je contact met een overledenen kunt maken. Ook worden de heledere zintuigen zoals bijvoorbeeld herlderzien daaarin uitgelegd. 

In het boek staat een meditatie over je energie vergroten. Nu snap ik dat je als je leest het lastig is mediteren. Dezelfde meditatie staat ook in de video die in de volgende kolom staat. Zo kun je de meditatie ook via mijn stem doen

Ik wens je er veel plezier mee. Donnload dit hoofdstuk alleen als je boven de 18 en psychisch gezond bent. 

Meditatie de spierballen van mediumschap

We missen allemaal onze overledenen dierbaren en we vinden het fantastisch als we te horen krijgen dat ze er nog zijn. Hoe erger dit verlies hoe groter dit verlangen. Goed Nieuws, want het boek ‘Meditatie de spierballen van mediumschap’ leert je via tips en technieken weer in contact met overledenen te komen. Iedereen kan leren contact te maken met overledenen. Je leer in dit boek niet alleen hoe je dit voor jezelf doet, je leert ook hoe je dit doet voor anderen.

Er zitten ook 5 meditaties bij waarin je stap voor stap begeleid wordt. De meditaties  kun je met een wachtwoord in dit boek downloaden op onze website. Het doen van deze meditaties maakt het steeds makkelijker om in contact met overledenen te komen.

Ik wens je vooral veel plezier met dit boek

Dit boek is overigens niet geschikt voor kinderen en mensen met psychische klachten.

Bestel Meditatie de spierballen van mediumschap voor 22,99 euro

Je krijgt dan een boek en 5 audio meditaties die je kunt downloaden

Woon je in Nederland of Beglie dan betaal ik de verzendkosten.

Wil je de meningen van andere mensen over dit boek lezen kijk dan hier onder.

Van ieder boek van Meditatie de spierballen van mediumschap dat verkocht wordt gaat vanaf 28 juni 2021 en zolang dit hier staat 1 euro naar de voedselbank. De betalingen worden in elk geval voor het eind van dit jaar voldaan.