In 21 dagen contact met je overledenen dierbaren of je spirituele gids

Vraag jij jezelf misschien af of jij het echt wel kan? Contact maken met overledenen of met spirituele gidsen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen dit kan dus jij ook. Ik ben er ook van overtuigd dat niet iedereen dit in een keer kan. Sommige mensen hebben geluk en lukt het gelijk de eerst keer. In het leven moet je de meeste dingen oefenen om het te kunnen leren. Voor contact met overledenen en gidsen is dit niet anders. Zou het niet fantastisch zijn als jij na 21 dagen altijd contact kan maken met een overledenen die je mist. En dit 21 dagen voor 10 minuten per dag.

101 mensen hebben al mee gedaan of doen nu de challenge

In deze challenge ga je 21 dagen achter elkaar 10 minuten een oefening doen waardoor jij in contact kan komen met een overleden dierbare of met een spirituele gids. Door dat je de oefeningen herhaald voor 21 dagen lang kom je steeds meer in deze energie. Hierdoor maak je de energie eigen. Als je de energie eigen hebt gemaakt dan kun je na de challenge door een keer de oefeningen te doen gelijk weer contact te maken. Als je de energie nog meer eigen hebt gemaakt dan hoef je misschien niet eens de oefeningen opnieuw te doen. Je hoeft voor deze challenge niks op te schrijven of te onthouden. Alles staat in video’s voor jou klaar. Als je nu al twijfelt of je liever met een gids of een overledenen werkt kun je de challenge ook twee keer doen. 

Wat is eigenlijk een gids?

Voor dat je werd geboren was je in de hemel. Voordat je naar de aarde kwam heb je een paar zielen uit gekozen om jouw te helpen op jouw pad in je leven. Met deze zielen heb je een vorig leven gehad. Je kent hen goed en bent familie, vrienden of zelfs in een relatie met je gids geweest. Je hebt waarschijnlijk ook een connectie met het land waar je met jouw gids geleefd hebt. Vaak heb je juist veel interesse in deze cultuur of in dit land, omdat dit in het geheugen van je ziel zit.

 Deze gidsen begeleiden jou vanuit een hemels niveau. Dit betekent dat de gids jou onvoorwaardelijk lief heeft. Je gids heeft dus heel veel liefde voor jou en wil voor jou wat goed is voor jou. 

Veel mensen vinden het moeilijk om goed contact te hebben met wat een gids nou wil vertellen. Dit komt omdat mensen het vaak willen kunnen na een keer. Probeer het eens 21 dagen en kijk eens wat je dan bereikt

Hoe gaat het dan met de overledenen? 

Het contact maken met een gids of overledenen verschilt niet zoveel van elkaar. Je kunt het zo zien. Als je contact maakt met een overledenen of een gids verhoog je je energie. Op het moment dat de gids of de overledenen contact met jou maakt verlagen hun hun energie. De zielen in de hemel hebben een veel hogere energie dan de mensen hier op aarde. Ik ga dan ook 21 dagen met jou werken aan het verhogen van jou energie zodat jij makkelijker in contact kan komen met de spirituele wereld. Dit is de plek waar gidsen en overledenen wonen. Als je met een overledenen werkt probeer dan ook altijd de overledene te laten bepalen wie er door komt. Ze kiezen zelf wie hun energie verlaagd en deze ziel kan jou dan het beste helpen. Door het aan de overledenen over te laten val je dus ook geen overledenen lastig. De gene die komt komt uit eigen keus voor jou. De ziel verlaagd uit eigen keus de energie

Wie is Eric van Riessen?

Ik ben auteur van het boek Meditatie de spierballen van mediumschap en werk al meer dan tien jaar met mediumschap en healing. Inmiddels heb ik in de medium opleiding die ik geef al 24 groepen les gegeven. Een aantal van deze studenten kun je ook op dit platform ontmoeten.

Ik ben in Haarlem geboren op 13 april 1980 en ben in 2012 naar Uden verhuist. Waar ik nu woon met een prachtige dochter en en prachtige fantastische vriendin. Voor zo ver ik mij kan herinneren heb ik als kind goed aura’s kunnen zien. In de pubertijd was ik er niet mee bezig en later kwam dit weer terug. Ook ben ik altijd bewust geweest van overledenen. Alleen ben ik daar tot aan mijn 2022 heel bang voor geweest. Ik heb een christelijke opvoeding gehad en dan ben je niet echt met het spirituele bezig. Ik heb voor mijn 22e altijd het gevoel gehad dat ik achterna gezeten werd als ik alleen was en later leerde ik dat dit juist een liefdevolle spirits waren. Die me juist willen helpen.

Ik ben vanaf mijn 17e ongeveer een rock wereld ingestapt en heb toen veel muziek gemaakt. Vanaf mijn 22e begon ik steeds bewuster spiritueel te ontwaken en en ging ik meer boeken en cursussen volgen over healing en mediumschap. Ik heb 2014 de driejarige opleiding van de academi voor mediumschap afgerond en heb les van meerdere leraren van het Arthur Finlay College gehad in Engeland. Ik ben ik SPW gaan doen en werk al sinds 2005 met kinderen in de kinderopvang en BSO. Dit is voor mij handig in het lesgeven want ik zie daarom goed wat studenten nodig hebben. Niet iedereen is hetzelfde en heeft daarom andere begeleiding nodig en die ervaring heb ik al jaren bij kinderen. Ik kan kinderen dingen leren ook als ze dat niet perse willen. Volwassenen iets leren wat ze wel willen is dan een stuk makkelijker voor mij. `Vanaf 2009 ben ik mijn praktijk begonnen en deze is al jaren aan het groeien in healing en mediumschap. Vanaf zo rond 2014 ben ik de eerste medium opleiding gestart en heb nu al 24 groepen les gegeven. 

Ik zie het als mijn taak om andere te leren dat ze ook contact met overledenen kunnen maken en hun liefdevolle boodschap door kunnen geven. En dat dit iets prachtigs is om te doen. Daarnaast vind ik het ook prachtig zelf contacten te maken met gidsen en overledenen.

je kunt de challenge doen zo vaak en zolang als je zelf wilt. Doe het in elk geval 21 dagen. Je kunt de challenge al doen voor 7,99 euro.Doe jij mee met de challenge klik dan op de paarse knop of op deze link