Concentratie rust en mediumschap

Concentratie rust en mediumschap

bamboe

In een trance sessie kwam de pandabeer door. Dit dier doet alles rustig aan en beheerst. Maar wel ontzettend geconcentreerd. Een pandabeer kiest heel bewust zijn bamboe uit en onderzoekt dit uitgebreid. Hij ruikt goed of het echt de goede is en gaat dan pas eten.

Concentratie

Het is interessant om je mediumschap ook zo te doen. Je gaat eerst mediteren en probeert dan elk detail te ervaren van wat je hebt gevoeld. Als je dan contact maakt met een overledenen dan kun je proberen elk detail te zien. Of dit met andere zintuigen te doen.

Details

Als je dan je informatie hebt werk dit dan ook zo gedetailleerd mogelijk uit. Je kan al een heel consult over een tuin geven of over de voorkant van een huis. Onderzoek rustig en kijk goed naar elk detail wat je van een overledenen door krijgt. Ik denk dat je zoveel informatie van de overledene krijgt dat je hier wel een uur mee kunt vullen vanuit 1 plaatje dat je ziet.

Rustig

De pandabeer blijft ook rustig. Als iets wat we zien niet herkend wordt, dan maken we ons druk en gaan we ons zitten frustreren. Als de bamboe van de panda niet goed is dan accepteert hij dat en gaat hij opzoek naar nieuwe bamboe. Dit doet hij rustig.

Als jij een nee krijgt houdt dan vast aan je bamboe. Je informatie. Ga alleen zoeken vanuit een andere hoe zodat je nee wel een ja kan worden.

Mediumavond bij jou thuis

Lijkt het je leuk mij een keer aan het werk te zien. Op 22 februari houd ik een demo avond in Uden waarin ik contact ga maken met overledenen. Je bent van harte welkom en kan je opgeven via https://ericsspiritualschool.com/contact/. Liever een mediumavond bij jou thuis. Dat kan ook kijk daarvoor bij https://ericsspiritualschool.com/huiskamer-avond/