De Aarde

De aarde

We leven hier op een fantastische planeet. En we mogen die vooral lief hebben. We zijn snel als mens geneigd om naar de negatieve kant in plaats van de positieve kant te kijken. Zo zijn we ons nu zorgen om de aarde aan het maken en dat is ook wel goed want er moet wel iets gebeuren nu voor de aarde. Gelijktijdig vergeten we dat de aarde nog steeds heel mooi is. De zee, bergen, de dieren, bomen, planten, het bos en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit werd ons verteld in een trancesessie door een zwijn.

Wat maakt iets sterker?

Maakt het iemand beter of sterker door steeds te zeggen dat het slecht met hem gaat? Nee zeker niet. We doen dit bij de natuur. Beter zou zijn als we zouden zeggen dat de natuur al heel mooi is en zelfs nog mooier wordt als we meer op het milieu letten. We vergeten ook de kracht van Moeder Aarde. Ze is heel goed in herstellen. Het is eerder belangrijk voor ons mensen dat we op het milieu letten.

Moeder Aarde is lief voor ons

Moeder Aarde oordeelt niet over ons, hoe we ook met haar omgaan. Net als Vader Hemel zijn we haar kinderen. En zo geniet Moeder Aarde van elke ziel die hier is: Van amoebe tot grasspriet, van grasspriet tot mens en van mens tot boom. Elke ziel krijgt de liefde van Moeder Aarde. Moeder Aarde gunt ons wel het beste en een beter milieu is veel beter voor onszelf als mens en ook voor de dieren.

De Kraanvogel

In de trancesessie was er ook de kraanvogel en die liet mij zien dat als je hoog vliegt, de wereld er nog steeds voornamelijk blauw en groen uitziet, wat fantastisch is. De kraanvogel vertelde ook dat ook al vliegt hij ver, hij ook uit moet rusten en wij mensen hebben het natuurlijk ook nodig om uit te rusten na een drukke periode, hoeveel energie je ook hebt. Anders vergeet je ook te genieten van al dat moois.

Positief zijn in je mediumschap

Ik kan het niet vaak genoeg vertellen. Ook in je mediumschap is het belangrijk dat je leert genieten van je goede momenten. Want de meeste mediums kijken alleen naar wat beter kan. Alleen het is al heel positief dat mediumschap kan. Bij deze wil ik je dan uitnodigen om al je mooie momenten van mediumschap op te schrijven en als een waarde van jouw groei te zien. Het is goed om het uiterste uit jezelf te halen maar dat is iets anders dan jezelf naar beneden halen.

Medium avond

Op vrijdag 26 april maak ik contacten met overledenen en geef hun liefdevolle boodschappen door. Deze avond is in Uden van 20:00 tot 22:00 in Uden en bedraagt 15 euro. Wil jij er bij zijn geef je dan op via https://ericsspiritualschool.com/contact/