De cirkel van het leven

De cirkel van het leven

De steen. Sta je wel eens stil bij de steen? De steen is gegrond. Kijk maar naar de berg. Hij gaat zelfs door onder de grond. We kunnen van de steen leren om op onze plek te blijven. Stevig als een betonnen huis dat niet weg waait. Als de steen kiest om ergens te zijn, vooral een hele grote als een kei, laat hij zich niet verplaatsen. Heb jij het gevoel dat je wel eens weg geduwd wordt, verbind je dan met de steen en laat niemand je aan de kant zetten.

Soms is het goed om mee te stromen met de flow waar je in zit. Er is al een pad voor jou en wat stroomt er nou beter dan water? Probeer maar in je hartchakra te voelen waar jij als water heen mag stromen en volg dat pad.

Pang krak doen de takken door het vuur. Vuur is een mooie kracht als je er juist mee om gaat. Vuur kan je leren niet te snel je energie te verspillen want dan brand je op. Het leert je ook om voor jezelf op te komen. Vuur zegt: “Ga niet te ver want dan verbrand je”. Verbind je met het vuur voor het aangeven van grenzen.

De wind is een verplaatser. Soms waait het zo hard dat er van alles door de lucht vliegt. Dit is dan ook een kracht die jij van wind kan gebruiken. Is er iets wat je los wilt laten, geef het maar aan de wind. De wind neemt het wel mee naar de juiste plek om er iets goeds mee te doen.

Deze elementen met deze betekenissen erbij, zijn nog maar een glimp van de cirkel van het leven. Waar ik echt heel benieuwd naar ben is: Wat betekenen deze elementen voor jou? Laat je weten hoe jij de elementen beleeft?

Ik vind het leuk als je reageert. Je gaat er dan mee akkoord dat je reactie en je naam openbaar is. Reclame en andere websites worden niet geplaatst op de site.