De gier: De opruimer van rommel en ook van je verstand

De gier: De opruimer van rommel en ook van je verstand

Tijdens een tranceavond kwam de gier door. De gier vertelde dat ze opruimt wat er overblijft aan dieren die zijn overgegaan. Zij vertelde dat het belangrijk is voor ons om ons verstand ook met regelmaat op te ruimen. Ga op zoek naar wat voor jou de waarheid is in alles wat je tegenkomt en voor jou belangrijk is.

Die inspirerende persoon

Ook een persoon die heel erg inspireert, kan kanten hebben waar jij niet achter staat. In deze trancegroep is Eric het medium en ik, Eric, probeer het zo zuiver mogelijk te houden. Toch, vertelde de gier (en dat weet ik ook), komt elke medium er altijd een klein beetje doorheen. En dat kan nou net het stuk zijn waarin jij het niet eens bent.

Luister naar ander en verwijder wat niet klopt

Als iemand je inspireert dan kun je wat je inspireert tot je nemen. Als iemand je voor 80% inspireert neem dan 80% tot je. Wat daarin belangrijk is: Gooi dan ook die andere 20% weg. En als je iets zoekt en je vindt nergens antwoord, leer dan luisteren naar je eigen gidsen en ziel. Dat is natuurlijk altijd goed om te doen. Laat je inspireren door anderen en vooral ook door de spirituele wereld. Wat je verder bij je houdt maar je niet meer dient, kan alleen maar in de weg zitten.

In het tweede weekend van juli sta ik op het mooie Mysitcal fantasy Fair. Met een beetje geluk verkoop ik daar misschien wel het mooiste van wat ik tot nu toe gemaakt heb vanuit Eric’s Spiritual School. ik geef daar kort kennismakingsworkshops betreft mediumschap, gidsen en aura lezen. Kom je ook. voor meer informatie ga je naar deze link https://ericsspiritualschool.com/contact/  Het lijkt me leuk je daar te zien.