De kaaiman

De kaaiman

De kaaiman ligt in het water. Hij wacht daar op wat hem wordt gebracht door het water. Het water zorgt ervoor dat alles op de goede plek komt. De kaaiman hoeft alleen maar zijn mond open te doen om de vissen te vangen. En de kaaiman ligt ook goed beschermd voor de dieren die hem willen vangen.

 

De kaaiman houdt ervan als het water stroomt

 

Soms zwemt er iets door het water wat tegen de stroom ingaat. Als dit dan ook nog eens tegen het zand aankomt, is het water een grote modderboel. Dat irriteert de kaaiman. De kaaiman ziet daardoor zijn voeding niet meer en moet soms zelfs verplaatsen waardoor hij gezien kan worden door bijvoorbeeld een jaguar.

 

Je hoeft zelf ook alleen maar met de stroom mee te gaan

 

Vaak zoeken we naar dingen die er allang zijn of die op ons pad komen. We gaan dan naar alle kanten toe behalve de goede. We willen zo graag iets vinden wat allang bij ons is. Zo zit geluk eerder in je hart dan bij je partner bijvoorbeeld en we zoeken geluk zo vaak buiten onszelf.

 

Je maakt het troebel voor anderen

 

Op het moment als jij tegen alle kanten inzwemt, heb je kans dat je ook het leven moelijker maakt voor anderen. Dit geldt voor vele voorbeelden en ook weer in je relatie. Als je het geluk bij je partner zoekt, leg je een grote druk op je relatie. De ander moet jou dan tevreden houden en had misschien wel hele andere plannen. Dit kan je relatie vaak meer slecht dan goed doen. Probeer maar eens gewoon het water langs te laten komen en misschien zijn er dan wel mooie vissen voor jou.

Aanstaande vrijdag is er een medium avond waarin Tilly Dijks en ik contact met overledenen maken. We geven informatie over de overledenen die we niet kunnen weten en vandaar uit geven we hun liefdevolle boodschapen door. De avond is in de Fronstraat 2 in Uden om 20:00 uur de inloop is om 19:30 De kosten zijn 15 euro per persoon. Ben jij er ook op vrijdag 25 oktober. We hebben er al veel zin in. Geef je wel even op via info@ericsspiritualschool.com En wie weet krijg je een mooi contact. Tot vrijdag