De kracht van de maan

De maan is sterk verbonden met het element water en daarmee ook met emotie. Als je verdrietig bent en je wilt kracht uit deze energie halen, verbindt je dan met de maan. Probeer de energie van de maan op jouw hartchakra te voelen. Het kan je helpen je sterker te voelen.

De maan kan mannen helpen om meer de vrouwelijke energie toe te laten. Eigenlijk is namelijk niemand man of vrouw. Je bent dit alleen aan

de buitenkant, hoe mannelijk of vrouwelijk je ook bent. Als je in balans bent heb je evenveel van beide. Het is niet voor niets dat vrouwen vaak een sterke band met de maan hebben. Daarin ligt de vrouwelijke energie verbonden. Als je als man spiritueel wilt ontwikkelen, dan kan de energie van de maan je daarbij helpen. Als je spiritueel wilt ontwikkelen, dan is het belangrijk dat je leert ontvangen en je over te geven aan de spirituele Spirits. Ontvangen en overgave zijn 2 oerkrachten van de vrouw.

 

De energie van mannen zit in de zon. Die staat meer voor het laten zien van de eigen kracht. Heb je daar als vrouw moeite mee, verbindt je dan met de zon. Een andere kracht van de maan is de schoonheid van het donker laten zien. We zien het donker en dan denken we vaak aan de slechte dingen. Terwijl er juist in het donker zoveel moois te zien is, zoals de nachtdieren. Laat de maan jou daarom leiden naar het licht.