De muis

De muis

Er kwam een keer een muis door en zij vertelde dat ze in overvloed leeft. Ze liep daar door het gras en er was heel veel gras. De muis vond het fijn in het gras. De muis geniet van elk detail van het gras en bekijkt het allemaal goed. De muis hoeft niet per se ver te reizen, als er maar eten is dan is het goed.

Wij zijn ook in overvloed

. We vergeten vaak hoe goed we het wel niet hebben omdat we gaan kijken naar anderen die meer hebben. Maar heb je eigenlijk niet al heel veel?

Concentratie

Als je te snel doorloopt zou het wel eens zo kunnen zijn dat je een gedeelte van je ontwikkeling mist. Neem jij alles mee wat je onderweg tegenkomt en neem je ook de tijd om iets tot je te nemen? Of loop je liever naar het einde en dan weer terug omdat je veel vergeten bent.

Mediumschap ontdekken als een muis

Wil jij graag je mediumschap ontdekken als een muis, maar weet je niet waar je moet beginnen. Misschien wil je eerst nog meer kennis opdoen voordat je je opgeeft voor een mediumopleiding. Als jij stapje voor stapje mediumschap wilt leren ontdekken is het boek meditdatie de spierballen van mediumschap misschien wel iets voor jou. Je kunt hoofdstuk drie nu zelfs gratis in kijken. Lees hier meer informatie over dit boek en start jou spirituele groei. Je kan het boek op deze link ook bestellen. Meditatie de spierballen van mediumschap. Ik denk dat het boek jou veel moois gaat brengen en ik wens je er veel plezier mee.