De spierballen van mediumschap


Zit je wel eens in de sportschool? Wandel je veel? Doe je aan hardlopen of let je veel op gezonde voeding? Dan heb je vaak het effect dat je je er fitter door voelt. Je hebt meer energie en je zit beter in je vel als je goed voor jezelf zorgt.

Voor mediumschap is dit proces eigenlijk niet heel anders. Sporten heeft al een positief effect op mediumschap. Maar mensen willen graag perfecte consulten doen zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven te doen. Medium worden vanuit het 0 punt kost 6 jaar. Nu zie ik zelf dat als je veel spirituele aanleg hebt of ervaring hebt met veel andere spirituele dingen, deze groei veel sneller kan gaan. Er is alleen 1 belangrijk ding. Als je de Marathon wilt rennen, zou het dan verstandig zijn om dat zonder trainen te doen? Je weet zelf dat je dit waarschijnlijk niet vol gaat houden.

Hoe kun je dan mediumschap trainen? Het simpelste antwoord is mediteren. Mediteren is het gewichtheffen van mediumschap, de rondjes joggen voor de marathon. Hoe meer je mediteert, hoe beter jij als medium wordt. Leer meer over mediteren in de medium opleiding

Het is leuk als je reageert. Je gaat er dan mee akkoord dat je reacties openbaar zijn op de website.