De uil als waker van de nacht

De uil als waker van de nacht

Zijn we bang voor de prachtige uil?

Soms zijn we misschien een beetje bang voor de uil. Onder andere omdat de uil kan helpen met het overbrengen van zielen. Dit is een heel normaal iets. Als we een uil zien dan zijn we misschien bang dat iemand over gaat. De uil vertelde dat dit overgaan het makkelijkst vergelijkbaar is met dat je een nieuwe deur open doet naar een nieuwe plek en dat we hier niet bang voor hoeven zijn.

De uil zei: “Je vergeet iets”

“Als ik zielen naar een andere plek help, ben je dan ook bewust dat ik de taak heb die mensen aan de ooievaar hebben gegeven”. De uil helpt ook om zielen vanuit de hemel naar de aarde te laten komen. De uil brengt ons dus de baby’s voordat ze geboren worden. Dat geeft toch al een hele andere kijk op de uil.

De uil waakt over de nacht

De uil let erop dat alles goed gaat in de nacht. De uil is ook bewust van hoe het leven gaat. De uil zal zorgen dat er muizen overblijven zodat de uil kan blijven eten en ook de andere soort kan blijven bestaan. De uil houdt ook goed in de gaten of alles goed gaat in de nacht. De uil zegt ook dat wij mensen ons geen zorgen hoeven te maken om de dieren in het bos in de nacht. Wat het meest gevaarlijk is in het bos in de nacht zijn juist mensen.

De uil.

Vrijdag 26 januari is er een mediumavond. Op deze avond maak ik contact met overledenen. Het is in Uden van 20:00 tot ongeveer 22:00. Ik kan niet beloven dat je een contact krijgt ik kan wel vertellen dat iedereen dus ook jij een boodschap krijgt. Het lijkt me leuk je daar te zien. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Je kunt je opgeven via : https://ericsspiritualschool.com/contact/