Denk je wel eens na over hoe je het land kunt dienen?

Denk je wel eens na over hoe je het land kunt dienen?

Ik bedoel daar niet mee om bij het leger te gaan, maar als je naar de grond kijkt, denk je dan: “Kan ik hier bouwen?” “Kan ik hier ontspannen?” Of: “Kan ik hier overheen lopen?”. De kans is zelfs vrij groot dat je hier niet eens over nadenkt, maar dit gewoon doet.

Wij denken: “Hoe kun je het land dienen?”

Als wij naar het land kijken, dan kijken we hoe wij voor het land kunnen zorgen zodat wij, onze kinderen en de generaties erna nog lang van het land kunnen genieten. Als je in rust bent kun je zelfs communiceren met het land om zo te kijken wat het land nodig heeft.

Ga goed om met het land

Als we maar rommel blijven gooien in de natuur dan maken we het land niet beter voor de natuur en dieren. Nu denk je misschien: “Ik ben niet verantwoordelijk voor de rommel”. Toch zijn we allemaal 1 en zijn we samen verantwoordelijk voor wat de mensheid doet.

Hoe kun jij je steentje bijdragen?

Je ziet steeds meer mensen die rommel meenemen uit de natuur ook al komt dat niet van hen. Het is heel mooi om te merken dat daar echt een groei in zit. Het gaat niet werken als jij tegen een ander zegt: “Jij mag geen rommel maken, jij doet dit verkeerd”. Ruim gewoon de rommel van de ander op. Dat geeft de ander ook bewustwording als die erbij staat. Probeer op jouw manier  te helpen om de wereld beter te maken. Dan breng je niet alleen een goede bijdrage voor jezelf, maar ook voor de totale mensheid en de natuur.

Een wijze Indiaan

Op 28 juni Tim Everaerts en Eric van Riessen geven een mediumavond waarin wij contact maken met overledenen. Waarin we informatie van de overledenen door geven die we niet kunnen weten en hun liefdevolle boodschap doorgeven. Deze avond is van 20:00 tot ongeveer 22:00 kosten zijn 15 euro per persoon. Je kunt je opgeven via https://ericsspiritualschool.com/contact/