Deze make-up doos is fantastisch

Hoe zou dat zijn? De make-updoos waar alles in zit. Alles zodat je altijd dat gevoel kan hebben. Het gevoel dat je langs de spiegel loopt en dan ziet dat je mooi bent. Mooi door de lippenstift. Dat gevoel van je prachtige ogen met die oogschaduw. En elke dag een goed gevoel door een andere kleur. Wauw de make-updoos waar alles in zit. En als je alles gedaan hebt vanzelf weer aangevuld wordt met nieuwe make-up.

Ik wil je allereerst vertellen dat je zonder make-up ook mooi bent firstname. Ik zal make-up zelf ook niet helemaal begrijpen want ik ben een man. Alhoewel ik doe wel eens een typetje na als grapje en dan ben ik een vrouw. Ik heb toen gehoord dat mijn ogen zo mooi uitkwamen met die blauwe oogschaduw. En ook als man ging ik dat dan toch even in de spiegel vol trots bekijken.

Ken je het gevoel van innerlijke make-up?

Ik kan je helaas niet helpen aan deze make-updoos. Ik snap het wel hoor. Het gevoel dat je ogen goed uitkomen is fantastisch. Daar word je zelfverzekerd van. Alleen is dat gevoel wel echt? Zit het echte gevoel van geluk en zelfverzekerd zijn in een make-updoos? Zelfs als is die eindeloos.

Ik heb wel een zelfverzekerd- en geluks-doos. Ik ken een plek waar jouw zelfvertrouwen gaat groeien. Waar je meer geluk kunt vinden en dit allemaal bij jezelf. Waar er zelfs zielen zijn die vanuit het diepst van hun ziel menen dat jij mooi bent. Vanbinnen en van buiten. Met of zonder make-up. Dat is nog eens een fijn gevoel toch? En dit wordt regelmatig aangevuld voor nog een fijner gevoel.

Ben je klaar voor deze innerlijke make-updoos?

Je kunt deze innerlijke make-updoos 14 dagen gratis proberen.
Het is een plek waar je ziel groeit. Er mogelijkheden zijn tot meer geluk. Je andere prachtige mensen kunt ontmoeten die het innerlijk geluk al meer ervaren. Waar er geen verschil is tussen het leven op aarde en de hemel. En elke maand krijg jij weer meer. Wil je meer hierover weten klik dan hier op de link.