Doe je mediumschap als een kind

Doe je mediumschap als een kind

 

Raak je soms ook zo gefrustreerd als je werkt als medium? Soms heb je misschien zelfs wel het idee: Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen? Want zelfs als je het goed doet kom je er toch steeds weer achter dat je heel veel dingen nog beter had kunnen doen. Daardoor vergeet je dan weer helemaal te genieten van het mooie werk dat je aan het doen bent.

Zet plezier voor resultaat

 

Je bent waarschijnlijk met mediumschap bezig omdat het je leuk lijkt om contact met overledenen te maken en andere daarmee te helpen. Daarnaast vond je het misschien ook wel tijd dat jij nu echt eens iets voor jezelf ging doen. Ik wil jou hierin meegeven dat je eerst mag leren om blij te worden van deze wereld. Mediteer en probeer de onvoorwaardelijke liefde van deze wereld te voelen. Van hieruit kun je dan weer een volgende stap maken.

Experimenteer met je mediumschap

 

Experimenteren met mediumschap, dat klinkt misschien wat respectloos. Toch valt dit best mee want je kunt ook met respect experimenteren. Ik ben in 2019 vader geworden van een prachtige dochter en die is nu aan het kijken wat haar benen en handen allemaal kunnen en ze balanceert alle kanten op. Zo kun je ook naar je mediumschap kijken. Niet van: Wanneer ga ik nou eens iets horen? Maar sta open om te horen of een ander helder zintuig te gebruiken. Probeer eens iets anders dan wat je gewend bent. Balanceer met jouw zintuigen zonder verwachting van resultaat en je zult waarschijnlijk veel meer plezier in je mediumschap beleven.

Als je je mediumschap rustig wilt ontdekken is dit boek echt iets voor jou kllik hier