Doe rustig aan en gun jezelf de tijd in je ontwikkeling als medium

Doe rustig aan als medium en gun jezelf de tijd in je ontwikkeling als medium 

Als ik les geef in mediumschap dan valt het me op dat veel mensen het gelijk perfect willen doen. Ik geef dan ook les waarbij ik je na een kleine theoretische uitleg gelijk in het diepe gooi omdat je daar het meest van leert. Je kan alles lezen over zwemmen, maar als je het water niet in gaat leer je nooit zwemmen en dat geld ook voor mediumschap.

Doe rustig aan

Wat ik graag motiveer is iemands enthousiasme toch zeg ik doe rustig aan. Je kan gelijk een uur gaan mediteren maar als je daar nog niet aan bent mediteer je 5 minuten en verveel je je een uur. Begin liever met 5 minuten per dag te mediteren. Als je later 5 minuten te kort vindt kan je langer mediteren. Bouw steeds op met 5 minuten.

Gun jezelf de tijd

Wat ik ook veel zie is dat als je mediumschap ontwikkelt mensen soms gefrustreerd raken. En naar zichzelf een houding aannemen van ik kan er toch niks van. Dit komt doordat sommige mensen veel te hoge verwachtingen van zichzelf hebben. Als je iets ontwikkelt kost dat tijd. Mediumschap is vaak een volledig nieuwe ontdekking. Zelfs al voel je al van alles. Technieken maken jezelf beter en die mag je onder de knie krijgen. Terug komend op zwemmen. Je kon ook niet in 1 dag zwemmen. Zo ontwikkel je mediumschap ook niet in 1 dag.

Zie het als ontdekkingstocht

Probeer mediumschap te zien als een ontdekkingstocht. Waarin je uiteraard altijd je best doet. Alleen geen verwachtingen hebt van jezelf. Als ik je ooit les mag geven ik heb ook geen verwachting van jou. Als er meer in je zit dan vertelt dan motiveer ik je wel om daar naar op zoek te gaan. Zo leer je steeds een stapje verder in jouw ontwikkeling te duiken. Volg die innerlijke reis met vreugde plezier. Geniet van elke stap. Perfect wordt het nooit want het kan altijd beter.

Wil je zelf ook je mediumschap ontwikkelen op de homepage https://ericsspiritualschool.com staat een E-book waarin je leert zelf contact met overledenen te maken. Ook geef ik opleidingen waarin je leert dit ook voor andere te doen. Op vrijdag 5 april start er weer een opleiding kijk op https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ doe je ook mee?