Durf te leven. of zijn we te gek geworden omdat nog te kunnen?

Dit deed hij om één te zijn met de natuur. Als hij daar heen ging dan had hij geen angst, nergens voor. Geen angst voor de dood en ook geen angst om ernstig gewond te raken. Wat hem ook zou overkomen, moeder aarde wil het zo. Daar had hij vrede mee. Hij deed dit omdat hij de nachten mooi vond en hij kon zo heerlijk genieten van een volle maan. Hij stond hier op een plek waar bergleeuwen, beren en wolven zijn.

Doe jij wat je echt wilt?

Wij mensen hebben geleerd om steeds veiliger te gaan leven omdat de maatschappij dat van je verwacht. In huis: “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. We zijn bijna planten geworden. Het gaat er niet om dat je iets gevaarlijks doet en wat je ook doet daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Het gaat er meer om of jij naar jezelf durft te luisteren en durft te doen wat je hart zegt.

Een gek voorbeeld of een voorbeeld van hoe gek we zijn geworden

Stel een vrouw besluit vanuit een moment van liefde een naaktfoto van zichzelf te sturen naar haar partner. Er gaat iets mis en de vrouw wordt overal belachelijk gemaakt. We vinden het dan vaak een domme actie, maar eigenlijk verdient ze applaus. Ze wist dat het misschien verkeerd kon gaan, maar ze wilde het graag dus deed ze het. Deze vrouw geeft dus uiting aan wat ze wil. Ze brengt dat in de praktijk. Volgende keer kunnen we misschien beter even nadenken of we iemand echt belachelijk moeten maken. Of kunnen we degene die wel lef heeft, zien als een leraar. Om iets te doen wat we ook al heel lang willen maar niet meer durven. Al maak je maar een klein stapje, als je er niemand mee kwetst leef dan vooral. Doe wat je hart je ingeeft.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kan je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ je aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen op 19 januari start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/