Jij hebt nog maar 15 minuten als je deze pagina ziet om gebruik te maken van deze eenmalige aanbod
Lees gauw verder!

Let op als je deze pagina weg klikt of langer dan 15 minuten dan denkt dan geld de actie niet meer

Op het platform van Eric’s Spiritual School kun je het volgende doen:

  1. Elke maand meedoen aan de oefenavond die ik geef
  2. Twee keer per maand een live lezing over mediumschap
  3. Elke week een opdracht om met je mediumschap aan de slag te gaan
  4. Elke week een boodschap van een gids
  5. Elke maand een nieuwe meditatie
  6. Je vragen kwijt kunnen over mediumschap, healing en spiritualiteit
  7. Andere mensen ontmoeten om met je spiritualiteit te oefenen

Je kunt alle lezingen die geweest zijn ook terug kijken als je lid bent van het platform. Er staan nu al 9 lezingen online die je gelijk kan bekijken. Een aantal lezingen die je terug kan kijken staan hieronder

Contact met je gids maken en automatisch schrift

Aura’s zien en de betekenis van kleuren

Helderzien

Voorwerpen en foto’s lezen

Live vragen stellen aan mijn gids terwijl ik in trance ben

Wie is Eric en dit platform

Ik ben Eric van Riessen en ben al vanaf kinds af aan bewust van de energgie van de spirituele wereld. Tot me 22e was ik er heel bang voor en door me er in te verdiepen ben ik gaan leren dat het echt een wereld van liefde is. Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren over deze liefde volle wereld. Vandaar dan ook dit platform. 

Als je mediumschap wilt leren is mediteren en oefenen met andere belangrijk. Omdat het goed is om met zoveel mogelijk mensen te oefenen heb ik dit platform gemaakt. Dit heeft me binnen nog geen eens een jaar weer zoveel nieuwe ideeën gegeven waar er nog veel meer op het platform is gekomen. De oefeningen en lezingen op het platform kunnen jou dan ook helpen om je mediumschap goed te onderhouden. Als medium blijf je ontwikkelen en via dit platform wil ik je er graag bij helpen.

Naast het platform kun je in 2021 als je lid bent van het platform gratis mee doen met de oefenavonden(deze zijn normaal 15 euro). Deze avonden zijn live online. Ik ben er dan bij om je te begeleiden. Omdat ik ook al meer dan 15 jaar in de kinderopvang werk en heel goed kan zien wat een kind nodig heeft voor de ontwikkeling, kan ik ook heel goed zien wat jij nodig hebt in jou ontwikkeling als medium.

Het platform zal ook steeds uitgebreider worden. We doen ons best om jou zoveel mogelijk aan te bieden voor jou spirituele ontwikkeling. 

 

Voor iedereen die lid blijft na de actie van een maand en nog geen lid was voor deze actie maak ik zolang deze persoon lid blijft 5 euro per maand over naar het Wereld Natuur Fonds. Dit geldt dus pas na de maand dat je het platform voor 2,5 euro kunt uitproberen.  De actie geldniet voor platformleden die al lid waren voordat ik deze actie gestart ben.

Bij Eric’s Spiritual School houden we niet van addertjes onder het gras. Daarom nog even deze opmerking. Na de eerste maand wordt het platform omgezet in een automatische incasso. Je gaat dan het bedrag per maand, kwartaal of jaar betalen; net wat jij hebt gekozen. Je kunt gewoon binnen de eerste maand dat je het platform voor een euro probeert opzeggen. Als je daarna lid blijft en je wilt later opzeggen, dan dien je dit veertien dagen voor je betaaldatum te doen. Als je niet opzegt dan wordt je betaling omgezet in een automatische incasso. Vanaf de 2e maand betaal je 19,99 per maand. De actie is niet geldig voor mensen die al lid van het platform zijn en alleen voor mensen die het boek gekocht hebben. Ook is het alleen geldig als je gelijk na de aanschaf van je boek beslist gebruik te maken van deze actie. We kunnen precies terug zien hoe laat je het boek hebt gekocht en de korting geld echt alleen als je hier vinnen 15 minuten gebruik van maakt.