Een simpel ritueel om jou innerlijk vuur te verstereken

Een simpel ritueel om jou innerlijk vuur te versterken

Het vuur is er ook voor jou

Toen we laatst in onze mediumgroep bezig waren zag ik een beeld van een indiaan. Hij kwam aangelopen met een grote bos hout op zijn schouder. Hij legde dit tussen ons in de kring en stak het aan. Eerst vertelde hij dat vuur fijn is om bij samen te komen.

Innerlijk vuur

Hierna vertelde hij dat wij allemaal ons eigen innerlijk vuur hebben. Een licht dat altijd in ons brandt. Soms is het licht groot en soms is het klein. Dit licht staat altijd aan. Als we het moeilijk hebben vergeten we soms dit licht. Toch brandt het en als we er meer bewust van worden kunnen we leren meer in dit licht te zijn. Dit licht is een grote kracht. Het zal niet onze problemen oplossen, het leert ons alleen niet kijken naar onze problemen als probleem. En het zal ook proberen samen met jou om je problemen vanuit de liefdevolle kant op te lossen, ook al zie je ze minder als probleem.

Ritueel om je vuur sterker te maken

De indiaan vertelde ook dat dit vuur wat hij gemaakt heeft voor iedereen is. De indiaan pakte een stok met vuur en gaf deze door, een voor een aan de mensen in de meditatie groep.

Dit vuur is er ook voor jou. Ik zou je namens deze indiaan uit willen nodigen je ogen dicht te doen, het vuur te visualiseren en dan een stok met vuur aan te nemen. Breng dan deze stok met vuur naar je derde chakra. Let op dit is natuurlijk geen echt vuur, maar een voor dat je je voorstelt!

Mediumschap vuur

Wist je al dat ik een boek heb geschreven waarin de basis van mediumschap wordt uitgelegd. Zodat ook jij kan leren contact te maken met overledenen. Je kunt er meditaties voor doen op mijn website via als je dit boek hebt en er staan goede oefeningen in. Je kunt dit boek bestellen op hier te klikken