Mediumschap wat is dat eigenlijk?

Een medium worden en wat is dat dan eigenlijk een medium zijn. Jij kunt in elk geval ook een medium worden. Hoe je een medium wordt zal ik later in de tekst vertellen. Ik zal je eerst uitleggen wat mediumschap nu eigenlijk is. Het woord medium wordt vaak gezien als overdracht van informatie op welke manier dan ook. Als we over mediumschap praten dan hebben over een spiritueel medium. Een medium is een persoon die in contact staat met de zielen van de spirituele wereld. Dit is een wereld waarin over overledenen leven. Je zou dit kunnen zien als de hemel.

Als medium heb je niet alleen contact met overledenen

In de hemel wonen niet alleen overledenen. Er wonen ook gidsen, opgestegen meesters als bijvoorbeeld Boeddha en engelen en vele andere lcihtwezens waarvan we geen idee hebben wat ze precies zijn. Je bent dan ook altijd met veel meer zielen dan je denkt. Je mag dus weten dat je nooit alleen bent. Een medium is dus iemand die contact met deze zielen en lichtwezens vanuit de hemel maakt. Het is maar een taal ding hier is een verschil met een paragnost. Een paragnost leest alleen de energie van de levende persoon op aarde en kan zo een spirituele reading geven over de levende persoon. Een medium daarin tegen kan het allebei. Die kan een reading geven over iemand uit de hemel en ook over iemand die hier op aarde leeft.

Overledenen willen zichzelf bewijzen

Een overledenen wilt zichzelf bewijzen. Dit kan een overledene via een medium doen. Een medium hoort dan over de levenservaringen van de overledene te vertellen. Hier kan dan van alles door komen wat de ontvanger van de reading herkent. Zonder dat het medium dit kan weten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Hoe zag het huis eruit, de gezondheid situatie, het overlijden, het gezin, werk, hobbies eigenlijk alles wat de overledenen op aarde heeft meegemaakt is wat door het medium verteld kan worden in de bewijzen die de overledenen door wilt geven. De overledenen bepaalt ook altijd de bewijzen niet het medium. Dit heeft dan weer te maken met de liefdevolle of inspirerende boodschappen die de overledenen de ontvanger wilt geven.

Jij bent ook een medium en hoe dat kan leg ik je hier onderuit

Dit is heel simpel. Mediumschap kun je trainen. Dit trainen gaat door bepaalde technieken te kennen. Bij mensen die waarvan gezegd wordt dat ze een gave hebben noem ik dat liever talent. Deze mensen zijn niet bewust van de technieken omdat het bij hun automatisch gaat.

Daarom wordt er ook wel eens beweerd dat je mediumschap niet kan leren die mensen hadden het toch ook nooit geoefend dus weten ze niet dat er technieken zijn. Niet voor elk persoon zijn dezelfde technieken nodig. Ik zorg dat ook dat wij naar de juiste techniek gaan zoeken voor jou en dat jij genoeg uitdaging en genoeg vertrouwen hebt op het niveau waar jij staat.

Kun je trouwens niet op de aangegeven datums en wilt je toch graag mee doen dan kun je het beste even mailen naar info@ericsspiritualschool.com en kunnen we kijken naar andere oplossingen. Voel je ook vrij om te mailen als je een vraag hebt. Ik vind het fantastisch om jou te mogen begeleiden in jouw mediumschap en jou te laten groeien als spiritueel persoon.