gedachtes/emoties na je healing?

 


 


Wat doe je met de gedachtes die je houdt tijdens een reading of healing?
Als je werkt als healer of als medium, dan kan het zijn dat je soms dingen leest die best heftig zijn. Als je werkt als medium dan is de energie weg als je contact stopt en als je health en je hebt Reiki 1, dan stroomt alles wat niet van jou maar van de ander is, automatisch naar de aarde.

Toch kan het zo zijn dat onze mind ons wel eens in de weg zit. Dat we toch het gevoel hebben dat wat we zien heftig is en we kunnen deze gedachte niet loslaten. Dan is de energie van de gedachte er niet, maar de gedachte is er wel. Daardoor kun je gaan denken: “Waar ben ik nou aan begonnen?” en “Wil ik dit wel?” en dat soort gedachtes.

Er is eigenlijk een hele simpele oplossing voor dit probleem. Al die gedachtes waar ik het over heb, gaan over dingen die niet prettig zijn. Anders wilde je namelijk niet van die gedachtes af. Omdat het niet prettig is, noem ik ze even shit gedachtes. Shit betekent stront en wat doet stront met de aarde? Dat laat mooie planten groeien en helpt de natuur. Dus als jij het idee hebt dat je toch iets vast houdt van een ander, ook al is het alleen maar een gedachte, dan kun je deze gedachte of wat het dan ook is volgens jou, via visualisatie naar de aarde toe laten stromen.

Je kunt dit ook in het leven doen als een gesprek niet heel fijn is. Als iemand je met iets gekwetst heeft: Stuur het naar de aarde. Moeder Aarde kan deze energie transformeren in iets prachtig moois.