Eric’s Spiritual School – Zomerschool

 

Had je deze zomer nog geen plannen en wil je je tijd graag nuttig besteden? Ik ga een aantal zondagen in de zomer spirituele workshops geven in mijn praktijk in Uden. Kijk gauw hieronder welke workshops er zijn en geef je op. Je kunt hiernaast in het groen je opgeven voor de nieuwsbrief en dan ontvang je het gratis E-book over hoe jij contact met overledenen kunt maken. Omdat niet de workshops maar wel zomerschool iets nieuws is betaalt je geen 79 euro maar 49,99 euro per lesdag.Zorg deze zomer voor jou spirituele ontwikkeling en geef je op.

Abonneren op e-mail updates

Schrijf je nu in voor onze mail en ontvang ons verbeterde E-book over hoe jij contact met overledenen kunt maken. Je krijgt een aantal mails met mooie tips om je contact met overledenen te verbeteren.Let goed op het kan zijn dat je mail in de spam terecht komt. De dag na dat je het E-book hebt gedownload ontvang je gelijk een email.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarde van de webstie https://ericsspiritualschool.com En ik ga akkoord dat ik mail ontvang over visies, tips, activiteiten en actie's van Eric's Spiritual School .

Workshop: in contact met je gids/engel/opgestegen meesters

Op deze dag ga je leren om contact te maken met je gids en ook voor anderen spreken vanuit een gids. Je gids is een spirituele begeleider die jou begeleidt in je leven. Je hebt een vorig leven met deze gids gehad en voor je geboorte heb je deze ziel al uitgekozen op jouw pad. Daarnaast zijn er engelen en opgestegen meesters. Dit zijn zielen die meerdere mensen tegelijk, dus ook jou, begeleiden. Je kunt contact met hen maken zowel voor jezelf als voor anderen. Op deze dag leer ik je technieken over trance speaking, automatisch schrift en andere manieren om in contact met deze zielen te komen. De lesdag is in Uden op zondag 3 juli van 10:00 tot 17:00 en kost 50 euro. Je kunt je opgeven via de deze link. De les kost 49,99 per persoon. Geef je hier op.

Workshop contact met overledenen

Op deze dag ga je technieken leren voor hoe je zowel voor jezelf als voor een ander contact kunt maken met overledenen. We gaan proberen te oefenen met informatie doorkrijgen die je niet van tevoren kunt weten en hoe je van hieruit een boodschap maakt. Ik ga op deze dag diverse technieken met je doornemen, zodat er ook technieken zijn die bij jou passen. Deze lesdag is in Uden, op zondag 10 juli van 10:00 tot 17:00. De les kost 49,99 per persoon. Je kunt je opgeven via deze link.

Workshop Mediteren en jouw power

Durf jij dit aan en denk je dat je het kan? Dat zou mooi zijn, want deze workshop zal jou enorm helpen met je mediumschap. Wat gaan we doen? We gaan de hele dag ‘in the power’ zitten. De power kun je zien als meditatie die ervoor zorgt dat jij je energie verhoogt. Er zijn diverse technieken om dit te bereiken. We gaan ook een aantal van deze technieken deze dag doen. Deze dag brengt je dichter bij je ziel en de spirituele wereld. Laat je spiritualiteit groeien en kom naar deze lesdag. De les is in Uden op 24 juli van 10:00 tot 17:00. Je kunt je opgeven via de link.

IMG_0674

Workshop Hypnose, innerlijk kind en de ziel

Anja van Lieshout gaat samen met mij een prachtige dag geven die je niet wilt missen. We gaan vertellen en oefenen met in contact komen met je ziel. Anja zal een lezing geven over hypnose, en als je wilt, doet ze live een hypnose met jullie. Aan het eind van de dag gaan we op zoek naar ons innerlijk kind. De les kost 49,99 per persoon. De les is in Uden op zondag 31 juli van 10:00 tot 17:00. Je kunt je opgeven via deze link.

 

Workshop healing

In deze workshop ga ik verschillende vormen van healing langs, zoals: trance healing waarbij je sterk uit je gids leert healen. We doen een kleurenhealing waarbij we gaan werken met kleuren en de betekenis van deze kleuren, een windrichtinghealing waarbij ik je de verschillende stromen van healing laat ervaren. Ook een krachtdierhealing – een krachtdier is een spiritdier die jou net als je gids vanuit de spirituele wereld begeleidt en inzichten geeft. Verder zal ik deze dag veel uitleggen over healing. De les is in Uden op zondag 14 augustus en kost 49,99 per persoon. Je kunt je opgeven via de link: Healing workshophttps://ericsspiritualschool.plugandpay.nl/checkout/healing

Workshop contact met overledenen

Op deze dag ga je technieken leren voor hoe je zowel voor jezelf als voor een ander contact kunt maken met overledenen. We gaan proberen te oefenen met informatie doorkrijgen die je niet van tevoren kunt weten en hoe je van hieruit een boodschap maakt. Ik ga op deze dag diverse technieken met je doornemen, zodat er ook technieken zijn die bij jou passen. Deze lesdag is in Uden, op zondag 28 augustus van 10:00 tot 17:00. De les kost 49,99 per persoon. Je kunt je opgeven via deze link.