Ga jij je eigen pad en laat je je door niets of niemand tegenhouden?

Ga jij je eigen pad en laat je je door niets of niemand tegenhouden?

Het mooiste groen

Op een tranceavond kwam het mooiste groen door dat ik ooit had gezien. Dit was een groen blad waarop een druppel zat waar de zon op scheen. Daarna zag ik dat het er overal zo mooi uitzag hier. Eerst dacht ik: “Ben ik nou in een elfenwereld beland?” Waar ik eigenlijk nooit echt mee bezig ben, alleen ineens kreeg ik een soort oerkracht in me en ik wist wat ik was. Ik was een gorilla. De alfa gorilla, de Zilver rug.

Stel je niet zo aan

Het eerste wat deze gorilla vertelde is dat we ons vaak veel te druk maken om de kleine dingen. We zijn vaak bezig met de kleine problemen waardoor we de echt belangrijke dingen niet meer zien. De kinderen van een Zilver rug rennen over hem heen en trekken aan zijn arm. Deze kleine dingen storen hem niet. Als zijn kind wegloopt, slaat hij op zijn borst en luistert iedereen meteen naar hem. Hij gaat ook zijn eigen gang en laat zich door niemand tegenhouden. Hij bepaalt waar hij heen gaat. Bepaal jij dat ook voor jezelf? Kies jij in dit leven echt voor jezelf? Misschien ga je dan ook wel zoiets moois vinden als de schitterende natuur waar de gorilla leeft.

Die krokodil was wel heel dichtbij

Toen de sessie verder ging was ik een ander dier geworden maar ik wist nog niet welke. Er kwam een krokodil voorbij vlak voor mijn neus en ik was totaal niet onder de indruk. Dit verbaasde mij want zelfs voor een trancesessie was het te dichtbij om niet onder de indruk te zijn. Ik wist ineens wat ik was. Ik was een nijlpaard.

Sta niet in de weg

Wat we van het nijlpaard kunnen leren is dat het nijlpaard zijn pad volgt. Alles wat op zijn pad komt, daar walst hij overheen. Wij willen graag sociaal zijn en lief gevonden worden. En natuurlijk kunnen we niet iedereen die voor ons staat of onze ideeën geen goed idee vinden letterlijk aan de kant gooien. We kunnen wel ons eigen pad gaan en over de beren die anderen op onze weg zien heen walsen. Mensen geloven pas in jouw dromen als je ze bereikt hebt. Daarvoor zal jij jouw pad dienen te bewandelen en je nergens door af laten leiden.

Wil je zelf ook mediumschap ontwikkelen op 23 februari start er een mediumopleiding groep 13 alweer. Als je mediumschap ook wilt ontwikkelen kun je daar op deze link meer over lezen: https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ Als je meer van deze tips wilt ontvangen kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief ericsspiritualschool.com