Geen angst voor de slang

Geen angst voor de slang

Op een moment dat ik contact maakte met een gids liet hij me iets heel interessants zien. Ik zag een slang. De gids vertelde dat als we een slang zien, we vaak bang zijn of de slang nu gevaarlijk is of niet. De gids zelf is een indiaan. Hij zegt: “Als ik een slang zie dan ben ik niet bang. Ik zie dan een wonder van de natuur en geniet ervan hoe Moeder Aarde zo’n dier gemaakt heeft. Ook ga ik niet weg voor de slang, maar ik ga er ook niet naartoe. Ik ben namelijk niet bang voor de dood. Ook weet ik dat als mijn tijd komt, het mijn tijd is en als het mijn tijd niet is, ik zal blijven leven”.

Leef en probeer

De boodschap die deze gids daarmee door wilt geven is dat de gids je niet wilt adviseren om gevaarlijke slangen op te zoeken of nu allemaal gevaarlijke dingen te gaan doen. Als je dat wel doet is dat in elk geval je eigen verantwoordelijkheid en dat geldt natuurlijk voor alles dat je doet. De gids wil je het advies meegeven om te leven. Ook als je iets graag wilt om dat dan te proberen en gewoon te kijken waar het schip strandt.

Soms is het goed om risico te nemen

Ook wil deze gids jou meegeven om te proberen niet overal angst in te zien. Als je een andere baan gaat doen dan kan het zijn dat je spijt krijgt en zelfs even zonder werk komt te zitten. Maar is dat slechter dan 40 jaar werken bij een bedrijf die je ongelukkig maakt? En als je die mooie man of vrouw mee uit vraagt heb je de kans om afgewezen te worden, maar misschien is die persoon wel verliefd op jou en komt er een mooie relatie uit. Ga ervoor en leef.

Positieve gedachtekracht of echt leven

We mochten ook nog de volgende boodschap ontvangen. We kennen allemaal wel dat het goed is om zelf je leven te creëren en daar positieve gedachtekracht op te hebben. Daar is niks mis mee. Je kunt voor een groot gedeelte zelf je leven beïnvloeden. Alleen ontloop je dan niet je lessen die je in dit leven hoort te krijgen. Het is misschien wel krachtiger om zelf je best te doen voor wat je neer wilt zetten in het leven en ook open te staan voor wat op je af komt en dat toe te laten.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen? Op 19 januari 2018 start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/

Het lijkt me leuk jou 19 januari te ontmoeten voor alweer groep 12 die ik les mag gaan geven.