geld

Een huis 2 auto’s voor de deur een partner een dikke bankrekening. Wie droomt daar nou niet van.
Is dit echt een droom of leef je in een illusie. Is dit echt wilt of heeft dat maatschappij jou geleerd dat dat belangrijk is. Altijd op veilig spelen en altijd op safe en zo hard werken dat je thuis alleen nog maar op de bank kan hangen uit vermoeidheid. Misschien komt er wel veel meer drive als je geen zekerheid hebt en wat voor een zekerheid heb je. Geeft je werk je zekerheid dat je gezond blijft, dat je partner bij je blijft of dat het goed met de wereld gaat. Tuurlijk is het goed om onze verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen voor onze partner en kinderen.

Kijk je nog wel is terug? Wilde je niet rond je 17e jou mooie tekeningen aan de wereld laten zien, jou muziek de wereld over brengen met teksten die de wereld ten positieve komen, milieu activist worden strijdend tegen het kappen van bomen en stropen van dieren of wat jou visie dan ook was. Als je eraan denkt gaat vast je hart weer sneller kloppen en van harte zou ik je dan ook uitnodigen om te staan voor wat jij vindt. Wat wil jij de wereld in brengen. Ieder stapje hoe klein dan ook naar wat jij echt verlangd doet jou hart glimlachen.
Zit het even tegen en wordt alle zekerheid weg gevaagd maak dan een stap naar wat je echt wilt.

 

Als je kijkt naar Boeddha die leerde ons als je niks hoeft te hebben kun je ook niks kwijt raken. Ben jij gelukkig met huisje boompje beestje dan is dat geweldig. Zorg alleen dat je niet gevangen wordt gehouden door je zekerheden en daardoor vergeet

wat jij echt belangrijk vindt.