Gelukkig zijn via je innerlijk kind

Hoe vaak schenk jij nog aandacht voor het kind in jezelf. Wanneer heb je voor het laatst gehuppeld en kon je naar de wereld kijken als een kind. Vol bewondering. Als je een dier ziet gaat je hart dan bonzen van enthoishiasme. Of vind je het allemaal maar gewoon. Het kind in je laat zien dat de wereld vol wonderen is. Elke knuffel, een zonnestraal, een berg sneeuw is wat het kind in jou blij maakt.

Neem de tijd om deze prachtige kant van het leven te ervaren. Hoe mooi kunnen je relaties zijn als je met de ogen van je innerlijk kind kijkt. Voor genieten van het leven en in het nu zijn. Het is ook belangrijk het innerlijk kind in ons aandacht te geven en er naar te luisteren. Het is een goede raadgever vooral in moeilijke tijden. Het houdt onvoorwaardelijk van je. En omdat je er gelukkig van wordt wil dit kind je meenemen in de schoonheid van het leven. Even vrij van al je verplichtingen. Elke keer weer bijzonder opgaan in de wereld van fantasie waarin alles mogelijk is.

We hebben allemaal verplichtingen die we natuurlijk nakomen. Alleen vergeten dan vaak de ziel. Die geeft ons geen verplichtingen, maar weet wel het best wat we nodig hebben. En jou innerlijk kind laat jou de weg van de ziel bewandelen. Innerlijk kind , je hart en je ziel. Jou drie paden naar gelukkig zijn.