Geniet jij wel van je mediumschap?

Als je in het bos loopt of een klein blokje wandelt, zijn er bomen, vogels, blaadjes en andere mooie dingen te zien. Vaak zijn we er dan niet mee bezig om dit te zien. We zijn vaak meer bezig met praktische zaken en denken aan dingen die we belangrijk vinden.

Besef hoe bijzonder een contact met een overledene is

Als jij een contact maakt met een overledene, besef je dan wel eens dat heel veel mensen helemaal niet weten dat dit kan? En besef je ook dat er een groot licht bij je komt om je te helpen vanuit de overledenen, of een groot licht als je zelf in contact bent met je eigen dierbare overledenen? Leer te genieten van deze stappen want het is heel bijzonder.

We zijn hard naar onszelf

Als we contact met de overledenen hebben, is het belangrijk dat we de overledenen herkenbaar maken. Dit kunnen we doen door goed te luisteren naar de overledene en dit dan door te geven. Als het dan een keer niet herkend wordt, kunnen we onszelf stom vinden en lukt het allemaal niet. In het ergste geval kunnen we dan denken: “Ik bak er helemaal niks van. Dit is niks voor mij.”

Wat kan er beter?

Zelfs als we een supergoed consult geven, is vaak het eerste wat een medium wil weten: “Wat kan er beter?” We willen voornamelijk groeien. Groeien is een mooi iets, maar vergeten we niet iets bij de contacten?

Waarvoor wilde je dit doen?

Wilde je je mediumschap alleen ontwikkelen om steeds beter te worden? Of wil je zorgen dat mensen leren dat de overledenen bij hen zijn, hen begeleiden en steunen? En heb je de liefde wel eens goed gevoeld van de overledenen? Leer genieten van hoe mooi het is om met hen in contact te staan. Dat jij hun licht door mag geven. Het is mooi dat je wilt groeien, maar je mag toch ook al genieten en tevreden zijn met wat er is?