Genietend als een kikker

Genietend als een kikker

In een trance sessie zag ik een kikker. Deze kikker zat op een lelieblad heerlijk te genieten van een mooie zonnige dag. En dat is toch ook wel weer een mooie les. Hoe vaak doen we dat nog: even gaan liggen op een lelieblad? Dan zou je natuurlijk meteen omlaag in het water terecht komen. Alleen even serieus. Hoe vaak genieten we van de natuur, een bloem? We gaan misschien wel vaak naar de natuur toe. Alleen sta je dan ook echt stil om te genieten van wat je ziet zonder dat iets hoeft?

Gun je jezelf het eigenlijk nog wel?

We willen vaak zoveel en misschien willen we nog wel het meest voldoen aan wat anderen van ons verwachten. Alleen ben je het niet waard dat je met regelmaat een momentje voor zelf hebt? Je bent het zeker waard en jij bent jouw leven dus als jij leert om te genieten dan wordt het leven mooier.

Geniet ook van je mediumschap

Als we mediumschap oefenen dan kijken we vaak heel praktisch. We kijken vaak niet naar hoe mooi het is om te doen. We kijken veel meer naar wat we moeten doen en hoe we onszelf daarin kunnen verbeteren. Het genieten van dat je contacten kunt maken is een heel mooi iets in mediumschap. Vergeet dat vooral niet en geniet van wat je doet.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen? Op 19 januari 2018 start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/