Persoonlijk geïnspireerd verhaal van een gids

Gidsen zijn onze beste begeleiders. Vaak weten we alleen niet wat deze gids nou aan ons wil vertellen.

Zou je niet graag van een gids een persoonlijk verhaal ontvangen? Daarnaast krijg je een persoonlijke trance boodschap van een gids. Ik hoop op een mooie boodschap voor jou. In deze boodschap vertel ik een stuk over jouw gids en vertel ik jou wat je gids graag aan jou wil vertellen.

Wil je eerst meer informatie lees dan verder

Wat is eigenlijk een gids?

Voor dat je werd geboren was je in de hemel. Voordat je naar de aarde kwam heb je een paar zielen uit gekozen om jouw te helpen op jouw pad in je leven. Met deze zielen heb je een vorig leven gehad. Je kent hen goed en bent familie, vrienden of zelfs in een relatie met je gids geweest. Je hebt waarschijnlijk ook een connectie met het land waar je met jouw gids geleefd hebt. Vaak heb je juist veel interesse in deze cultuur of in dit land, omdat dit in het geheugen van je ziel zit.

 Deze gidsen begeleiden jou vanuit een hemels niveau. Dit betekent dat de gids jou onvoorwaardelijk lief heeft. Je gids heeft dus heel veel liefde voor jou en wil voor jou wat goed is voor jou. 

Veel mensen vinden het moeilijk om goed contact te hebben met wat een gids nou wil vertellen. Vandaar dat ik dit voor jou vertaal als je dat wilt.

Wat is een reading en wat is een gidsen reading?

Een reading houdt in dat een medium energie leest van een persoon, een overledenen of een gids. Een medium doet dit door zich af te stemmen op de energie van bijvoorbeeld een persoon. Hierdoor krijgt het medium via alle heldere zintuigen informatie door. Door de informatie goed te  kan het medium dan informatie over de persoon vertellen en van hier uit advies geven. Het is mogelijk om op exact dezelfde manier als medium mezelf af te stellen op een gids. Wat ik voor jou ga doen als je een gidsen reading bestelt dan doe ik de reading vanuit trance. Bij een trance reading keer ik heel diep bij mezelf naar binnen. Daarna word ik een met je gids. je gids spreekt dan via mijn lichaam en wat de gids wilt vertellen dat neem ik op en mail ik naar jou. 

Wie is Eric van Riessen?

Ik ben auteur van het boek Meditatie de spierballen van mediumschap en werk al meer dan tien jaar met mediumschap en healing. Inmiddels heb ik in de medium opleiding die ik geef al 24 groepen les gegeven. Een aantal van deze studenten kun je ook op dit platform ontmoeten.

Ik ben in Haarlem geboren op 13 april 1980 en ben in 2012 naar Uden verhuist. Waar ik nu woon met een prachtige dochter en en prachtige fantastische vriendin. Voor zo ver ik mij kan herinneren heb ik als kind goed aura’s kunnen zien. In de pubertijd was ik er niet mee bezig en later kwam dit weer terug. Ook ben ik altijd bewust geweest van overledenen. Alleen ben ik daar tot aan mijn 2022 heel bang voor geweest. Ik heb een christelijke opvoeding gehad en dan ben je niet echt met het spirituele bezig. Ik heb voor mijn 22e altijd het gevoel gehad dat ik achterna gezeten werd als ik alleen was en later leerde ik dat dit juist een liefdevolle spirits waren. Die me juist willen helpen.

Ik ben vanaf mijn 17e ongeveer een rock wereld ingestapt en heb toen veel muziek gemaakt. Vanaf mijn 22e begon ik steeds bewuster spiritueel te ontwaken en en ging ik meer boeken en cursussen volgen over healing en mediumschap. Ik heb 2014 de driejarige opleiding van de academi voor mediumschap afgerond en heb les van meerdere leraren van het Arthur Finlay College gehad in Engeland. Ik ben ik SPW gaan doen en werk al sinds 2005 met kinderen in de kinderopvang en BSO. Dit is voor mij handig in het lesgeven want ik zie daarom goed wat studenten nodig hebben. Niet iedereen is hetzelfde en heeft daarom andere begeleiding nodig en die ervaring heb ik al jaren bij kinderen. Ik kan kinderen dingen leren ook als ze dat niet perse willen. Volwassenen iets leren wat ze wel willen is dan een stuk makkelijker voor mij. `Vanaf 2009 ben ik mijn praktijk begonnen en deze is al jaren aan het groeien in healing en mediumschap. Vanaf zo rond 2014 ben ik de eerste medium opleiding gestart en heb nu al 24 groepen les gegeven. 

Ik zie het als mijn taak om andere te leren dat ze ook contact met overledenen kunnen maken en hun liefdevolle boodschap door kunnen geven. En dat dit iets prachtigs is om te doen. Daarnaast vind ik het ook prachtig zelf contacten te maken met gidsen en overledenen.

Je kunt jou boodschap van een gids bestellen van 15 minuten voor 29,99 euro. Klik op de paarse knop om te bestellen.

 

Je kunt jou boodschap van een gids bestellen van 30 minuten voor 49,99 euro. Klik op de paarse knop om te bestellen.