Gouden vrachtwagen of een koperenfiets meteen -lekke-band

Gouden vrachtwagen of een kopperenfiets met een lekke band

Spirituele medium lessen door de Rode wouw

Op een trance avond kwam de rode wouw door. De rode wouw vertelde dat hij een vogel is die vaak in beweging is. De rode wouw houdt er dan ook van om kansen te grijpen en dat was dan ook precies de boodschap die de rode wouw had. We zijn vaak tevreden met wat er is en het is ook mooi dat we daar dankbaar voor zijn. Alleen zien we vaak niet de kansen die we krijgen.

De wouw grijpt zijn kans

In de jacht grijpt de wouw zijn kans door met alle energie voor de prooi te gaan. Als mensen krijgen we ook vaak kansen. Er rijden vaker gouden vrachtwagens voorbij dan we zien. Deze vrachtwagens zijn niet letterlijk gouden vrachtwagens maar kunnen staan voor kansen op betere financiën, een betere relatie, het vinden van die leuke partner, de juiste baan vinden of een pad naar geluk. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze vrachtwagen komt veel vaker voorbij dan de meeste mensen zien.

Grijp jouw kans

Als de gouden vrachtwagen voorbij komt is die voor jou bedoeld. Dus pak deze kans dan ook. Anderen kunnen hem ook goed gebruiken maar als die voor jou kwam is die voor jou bedoeld. We zijn vaak al blij met een koperen fiets met een lekke band en houden onze concentratie daarop terwijl er misschien wel iets mooiers voorbij komt. Dus houdt je ogen open en pak die kans.

Doe er moeite voor

Iedereen kan de koperen fiets met de lekke band pakken. Wat voor de één een koperen fiets met een lekke band is, is voor de ander een gouden vrachtwagen. Maar die koperen fiets is de makkelijke weg: Niet solliciteren naar een betere baan, niet voor die leuke man of vrouw durven te gaan omdat je die toch niet kunt krijgen. Vooral je dromen niet volgen want die zijn onrealistisch. Als je nu eens begint met wel je dromen te volgen, kun je net als de wouw jouw klauwen in de gouden vrachtwagen zetten en deze niet meer loslaten.