Leer hoe je healing geeft
Contact met je gids maakt
Hoe je contact met een overledenen maakt voor een ander


Wegens ons 12,5 jarig bestaan geef ik een lezing over healing. Dit wordt een diepgaande lezing en zou normaal alleen voor platform leden zijn. Nu heb je dus eenmalig de kans hier gratis bij te zijn. Na je inschrijving kom je op je gelijk op een pagina waar je gratis dingen kunt doen speciaal omdat we 12,5 jaar bestaan. Ik zal hier heel oktober 2021 elke week iets nieuws bij plaats wat je gratis kunt bekijken. Op 26 oktober maak ik ook een nieuwe primeur voor Eric’s Spiritual bekend. Als je erbij bent weet jij het als eerste.

 

Plus een lotterij waarin je hele toffe prijzen kunt winnen. Wat die zijn hoor je tijdens de webinar. 12,5 prijs plus nog vijf prijzen die worden verloot voor mensen die er live bij zijn. Zorg dat je er vanavond 5 november 2021 live bij bent.

Kun je niet schrijf je dan toch in voor de nieuwsbrief en kijk om 22:00 uur op je mail. Je mist dan wel de vijf prijzen die tijdens de webinar worden verloot.

Kun je niet op de aangegeven datum, dan kun je je toch aanmelden en je dan inschrijven voor de nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden als er weer een nieuwe webinar komt. Je ontvangt bij een inschrijving voor nieuwsbrief ons verbeterde E-book over hoe jij contact met overledenen kunt maken.


Zo doe je mee

Stap 1 je voelt de tekst hierboven in en kiest een datum.
Stap 2 Je ontvangt een mail van noreply@webinargeek.com deze kan ook in de spam staan. Spam staat ook vaak onder het kopje ongewenste email.
Stap 3 Je ziet een blauw vlak met een oranje rechthoek erin. Klik hier zo’n 10 a 5  minuten op voor dat de training begint op de jou gekozen tijd.
Stap 4 Mocht je je ingeschreven hebben voor de nieuws brief en binnen 2 werkdagen niks ontvangen hebben dan komt deze mail waarschijnlijk ook in je ongewenste email.