Ook jij kunt contact maken met overledenen

Wil je gratis contact maken met overledenen die jij hebt gekend?

Medtiatie om contact te maken met overledenen

Lees eerst 1 keer de tekst en disclaimer voor dat je deze meditatie doet. Meditatie om contact te maken met overledenen Deze meditatie komt uit het boek meditatie de spierballen van mediumschap. Je mag hem downloaden. Het is niet toegestaan om zonder mijn schriftelijke toestemming met anderen te delen of op welke manier dan ook te verspreiden. ik wens je heel veel plezier en moois toe met deze meditatie.

Iedereen heeft recht om contact met overledenen te maken. Dit  is dan ook één van de redenen dat ik deze pagina heb gemaakt.

Boven aan op deze pagina staat een meditatie die je kunt doen. Als je gelijk begint met de meditatie, lees dan wel eerst de disclaimer die je ook kunt vinden door naar beneden te scrollen. Mijn advies is om eerst de hele pagina 1 keer te lezen, daarna kun je de meditatie zo vaak doen als je wilt. Als je gelijk wilt beginnen, kun je dus ook naar beneden scrollen. Lees dan voordat je begint wel even de disclaimer.

 Leer hoe je contact kunt maken met overledenen die je zelf hebt gekend

Contact met overledenen, ook jij kan het? Iedereen kan contact maken met overledenen. Contact maken met overledenen kan je heel veel moois brengen. Naarmate je als mens ouder wordt, verlies je waarschijnlijk steeds meer geliefden om je heen. Het is erg prettig om te leren dat je overleden familieleden, geliefden en vrienden gewoon bij je zijn. En ze zijn er al als je

aan ze denkt. Door een techniek uit dit boek toe te passen, leer je ook hoe je de overledene kan voelen. Hoe je hun taal beter leert spreken.

Je gaat ook inspiratie krijgen van diegene die jij het meest kan vertrouwen. Van wie zou je liever je begeleiding krijgen? Van een leraar op school, iemand op cursus of iemand die familie van jou is en onvoorwaardelijk van je houdt? Die er altijd is en met liefde klaarstaat om jou te helpen naar het pad wat voor jou het beste te bewandelen is.

Ook jij kan contact maken met overledenen
Probeer het nu uit

Door je mediumschap te ontwikkelen kom je er vanzelf achter
dat je nooit alleen bent. Dus mocht je je eenzaam voelen, is het ook erg goed
om met mediumschap aan de gang te gaan. De spirituele wereld is de wereld van
de overledenen en zij willen jou heel graag laten weten dat ze er zijn vanuit
het licht om jou te helpen. Om troost te bieden als je het zwaar hebt. 

 

Alle overledenen zijn in het licht. De technieken waar ik
je mee leer werken zijn gemaakt om vanuit licht contact te maken met de
bovenwereld
. En deze contacten kun je
onderhouden en het besef dat we doorgaan na dit leven is toch wel
één van de
mooiste dingen van het leven.

Als je contact maakt met een overledene, maak je contact met de ziel van de overledene. De ziel is ook datgene wat altijd doorleeft. De ziel is dan ook vanuit liefde, zonder oordeel. De ziel kan ons wel vertellen wat ons blij en wat ons ongelukkig zal maken. De ziel kan ons zelfs duidelijk maken dat wat anderen schaadt ons ook schaadt, als wij dat veroorzaken. Maar één ding doet de ziel niet: over jou oordelen. De ziel kijkt altijd vanuit liefde en licht naar ons als we met een overledene werken. Ook je eigen ziel is vrij van oordeel over jou. Elk oordeel komt van het ego. Als je dus goed naar jezelf luistert, word je vanzelf liever tegen jezelf. Voor je eigen ontwikkeling zal je veel aan deze webpagina hebben.


Je dient dan wel de instructies goed op te volgen, een bepaalde openheid te houden en niet te streng te zijn naar jezelf. Maar mediumschap bestaat gewoon uit technieken net als sport of ander werk, zoals een auto repareren. Als je de techniek traint, ontwikkel je je mediumschap. Er bestaat wel talent. Sommige mediums worden ermee geboren, zoals ik zelf. En veel talentvolle mediums hebben een bijna dood ervaring gehad. Als je dit niet hebt, betekent dit niet dat je niet ook heel goed kan worden in mediumschap. Talent onderscheidt de kwaliteit van mediumschap. Maar mediumschap is contact maken met overledenen. En dat kan ik echt aan iedereen leren, mits je open staat voor begeleiding. Dus ook jij kan het.

Disclaimer

Mediumschap is geen gave, het is ook niet voor iedereen. Iedereen die een psychische stoornis heeft, raad ik wel af dit te doen. Een psychische stoornis kan door alles komen als je er aanleg voor hebt, dus ook terwijl je bezig bent met mediumschap. Dit zegt niks over mediumschap, maar wel iets over de psyche van de mens. Als je er voor kiest om je hiermee bezig te houden via een webpagina, doe je het ook volledig op eigen risico en is alle verantwoordelijkheid bij jezelf. Je kan dan ook navragen bij je huisarts of hij het verstandig vindt als je hiermee bezig bent. Ook is les nemen bij een medium verstandig, want een medium die goed lesgeeft zal waarschijnlijk doorhebben dat er iets niet goed met je gaat en je adviseren om naar de huisarts te gaan. Als je dit alleen via een boek en zonder begeleiding doet, vind ik dat je aan je huisarts moet vragen of het verstandig voor jou is hiermee aan de gang te gaan. Grote kans dat je huisarts er niet in gelooft, maar dat is niet de vraag. De vraag is of je psyche gezond genoeg is om je hiermee bezig te houden. Je bent zelf uiteraard verantwoordelijk voor jezelf.


Ook vind ik dit boek niet geschikt voor kinderen. Sommige kinderen hebben contact met de wereld van de overledenen, dat klopt. Maar een kind mag ook kind zijn en de tijd van de ontwikkeling hierin komt vanzelf wel. Ik vind dat de ouders van een kind hier ook toestemming voor moeten geven. Mocht je als ouder er voor open staan als je kind ook overledenen ziet, doe dan niet of dit eng is en neem het kind hierin serieus, net als bij het zien van aura’s. Alleen blijft dit E-book niet geschikt voor kinderen. Als je het niet vertrouwt bij je kind, neem dan ook contact op met de huisarts.

In de meditatie vertel ik dat liefde alles geneest. Dit betekent niet dat je door deze meditatie volledig gezond wordt, maar het kan wel een positieve bijdrage aan je gezondheid geven. De verantwoordelijkheid van deze meditatie en deze webpagina is geheel voor jou. Je doet alles op eigen risico en Eric van Riessen en Eric’s Spiritual School kun je dan ook nergens voor verantwoordelijk houden in deze meditatie en deze webpagina.

Overledenen zijn in het licht

Vanuit mijn ervaring zijn alle overledenen bij het licht. Iemand kan zich dus veilig met mediumschap bezig houden, mits hij/zij psychisch gezond is en blijft. 

Er wordt wel eens gesproken van iemand die niet over is. In mijn ervaring kunnen er dan twee dingen aan de hand zijn. Het medium kan geen contact maken en er heeft een andere ziel meer belang om door te komen voor jou. Omdat die ziel beter past bij de boodschap die je dient te horen. Of er is een heftig overlijden geweest. Bij een werkend medium wordt altijd eerst informatie over het leven door gegeven. Niet iedereen sterft op een prettige manier. Als medium kan je dit ervaren en als dit herkend wordt of je stopt met het consult, dan is deze energie gelijk weer weg. Je kan je voorstellen dat als je als medium te weinig kennis hebt en er is een heftig overlijden door bijvoorbeeld zelfdoding, dat dan het medium het als onprettig kan ervaren en zelfs ten onrechte kan denken dat iemand niet bij het licht is. Als je als medium ermee werkt, merk je aan het eind van het consult als je naar de boodschap gaat, dat de ziel juist heel erg in de energie van liefde en licht zit. Hoe harder je traint als medium hoe sterker je dit gaat voelen.

Mediumschap en kinderen, hoe werkt dat eigenlijk? We horen steeds vaker dat kinderen ook de spirituele wereld ervaren. Als eerst vind ik dat een kind vooral kind dient te zijn. Als een kind al een training zou doen in mediumschap moet dat vooral leuk en speels zijn. Maar voorop staat voor mij: een kind moet vooral kind zijn. Een kind dient te spelen en te ontwikkelen. Als een kind aura´s of overledenen ziet, dan is het goed dit serieus te nemen. Praat er met dit kind over. Vertel dat het lieve mensen zijn die er zijn, zoals misschien een opa die overleden is. Maar laat vooral het kind praten en laat alles daarvan in zijn waarde. gebruik voor kinderen niet dit e-book, maar kies een andere weg.

 

Mediumschap is contact maken met overledenen

Een overledene bevindt zich altijd achter je als hij of zij zich kenbaar maakt. Dat is ook de plek waar ik je in de meditatie leer focussen. Het is gewoon net alsof een levende achter je staat. Je kent dat gevoel wel als iemand achter je staat zonder dat je iemand ziet aankomen, dan voel je dat. Voor overledenen is dit precies hetzelfde. 

Om je hoofd zich er niet te veel mee te laten bemoeien, adviseer ik om niet te bepalen met welke overledene je in contact komt tijdens de meditatie. Als je teveel van tevoren vastlegt, is er een grotere kans dat je fantasie of je hoofd het overneemt en het gaat invullen. Sta gewoon open voor wie er komt. Er is ook altijd een reden waarom degene komt die komt, want deze ziel heb jij waarschijnlijk op dit moment het hardste nodig.  Stel vanuit deze richtlijn ook geen vragen. Een overledene weet precies wat jij nodig hebt om te horen. Bij iedere vraag bedenkt je hoofd namelijk een antwoord. Maar de kans is groot dat de overledene jou iets heel anders wil vertellen dan je hoofd. Een boodschap komt bijvoorbeeld uit je hoofd als je iets moet. Is het niet liefdevol of positief inspirerend. dan is het je hoofd en geen overledene die je dit vertelt. Want overledenen spreken altijd vanuit vrijheid en liefde en inspiratie. Soms is het al fijn genoeg om samen te zijn met jouw gids of overledene en is er helemaal geen boodschap nodig.

Een overledene wil ook herkend worden. Dus de eerste herkenning vanuit jou hoeft niet altijd vanuit liefde te gaan. Ze komen met persoonlijke herinneringen die jij weet. Dus als je een lastig contact met iemand had, is het mogelijk dat je ook die emotie voelt. Dit kunnen soms heftige emoties zijn als jij deze hebt gehad of herkent van een overledene. Als de overledene herkend wordt, gaat hij of zij naar de boodschap. En dan zal je merken dat de energie in een lichte en liefdevolle energie verandert. Het kan ook zijn dat je die gelijk voelt, zeker bij overledenen die jij goed kent omdat ze zich op meerdere manieren kenbaar kunnen maken.

 

De meditatie in tekst

 Welkom bij de meditatie energie vergroten van Eric’s Spirutal School uit het boek meditatie de spierballen van mediumschap

 

Zet je voeten op de grond, zorg dat je rechtop zit en word bewust van je ademhaling. Ga dan me je aandacht naar je derde chakra en voel hier een balletje van liefdevol en krachtig licht. En voel hoe dit balletje langzaam groter wordt. Het wordt zo groot als een basketbal. Het licht wordt zo groot als jouw hele lichaam. En dan maak je het licht zo groot dat het een armlengte om je heen is naar alle kanten. Ook de hele kamer waar je inzit vul je met dit licht. Ook het hele huis of het gebouw waar je nu bent vul je met dit licht. En ook de plaats of de omgeving waar je nu bent vul je met dit licht. Ook de hele provincie waar je nu bent wordt gevuld met licht vanuit jouw derde chakra. Het hele land waar je nu bent wordt gevuld met het licht vanuit jouw derde chakra. Ook het werelddeel waar je nu bent wordt gevuld met het licht vanuit je derde chakra. Ook de hele wereld wordt gevuld met het licht vanuit jouw derde chakra. En zelfs het hele heelal wordt gevuld met het licht vanuit je derde chakra. Dan maak je een kanaal vanaf je eerste chakra. Dit is in je bekkenbodem tot ver boven je hoofd. Je voelt zelfs dat jouw licht tot in de hemel rijkt. Jouw licht is nu overal.

 Je kunt er nu voor kiezen om een gids of een overledenen tot je te laten komen. je kunt het aan de spirituele wereld overlaten of er een gids of een overledene komt. Ik vind het zelf altijd het mooist om het aan de spirituele wereld over te laten welke gids en welke overledene er komt. Zij weten precies wat jij nodig hebt. En probeer te voelen dat deze gids vlak achter je gaat staan. Dit voel je aan de achterkant en boven je, ter hoogte van je schouders. Meestal voelen mensen hun gids of overledene aan de linker- of rechterkant. Dit kan per keer verschillen Probeer goed achter je te voelen en als je niks voelt. probeer toch te visualiseren dat daar dan een gids of een overledene staat. En als deze gids of overledene er staat, is het goed om samen te zijn. Neem daar even de tijd voor.

Je mag dan je gids weer een stapje naar achter laten doen. Vaak willen we van alles vragen aan onze gids, maar als het echt nodig is om te weten, vertelt onze gids het vanzelf. Het is belangrijk om te ontwikkelen dat je juist in de rust samen bent met je gids. Zodat je went aan elkaars energie zonder dat er gesproken hoeft te worden. 

Ik zou je nu willen adviseren om je energie niet sneller dan mijn stem steeds weer wat kleiner te maken, behalve als je nu een consult gaat geven. Je haalt je energie terug vanuit het universum naar de aarde. je haalt de energie terug naar het land waar je bent. Je haalt de energie terug naar de plaats waar je bent, Het gebouw of huis waar je bent en naar de ruimte waar je nu bent. Als laatste laat je de energie in een armlengte om je heen naar alle kanten.

Bedankt voor het doen van de eenwordingsmeditatie. De grondingsmeditatie waar ik het over heb, is alleen beschikbaar in het boek Meditatie de spierballen van mediumschap.

Als je deze meditatie vaak doet, zal dit je ook helpen met je hooggevoeligheid. Liefde is de  genezer van alles. Dus op het moment dat jij een cirkel van liefde om je heen hebt, sta je open voor de spirituele wereld, maar ben je ook beschermd. Omdat liefde alles geneest. Hoe vaker je dit doet, hoe sterker jouw gevoeligheid wordt en hoe beter je leert om ermee om te gaan. Waardoor het aangenamer wordt die gevoeligheid te hebben. Beweeg dan je voeten, handen en andere lichaamsdelen als je die behoefte hebt en doe dan in je eigen tempo je ogen open. Als je je niet helemaal gegrond voelt, kan je een wandeling maken of sporten zodat je even goed aardt. Ik wens je een hele fijne dag.

Discipline

Je zult natuurlijk wel begrijpen: hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt. Op een bepaald moment heb je de meditatie op de website zelf niet meer nodig en kan je op je eigen muziek in stilte of in de natuur zelfstandig deze meditatie doen zonder dit E-book. Ik zeg er wel altijd bij: begin rustig. Doe het eerst twee of drie keer per week, dan op een gegeven moment als je wilt elke dag. Als je deze meditatie elke dag doet, kan je er ook voor kiezen om langer de tijd te nemen. Doe de meditatie niet langer dan een uur per dag.

Wees niet te streng voor jezelf als je een periode heel veel afgeleid bent in je meditatie. De spirituele wereld werkt al met je energieveld als jij de tijd neemt om voor hun te gaan zitten. De ene dag gaat het gewoon makkelijker dan de andere dag. 

Alternatief als de stoelmeditatie niet lukt

Als het je niet lukt om te mediteren op deze manier, kun je kijken naar alternatieven. Ik had een aantal jaar geleden heel veel last van tinnitus. Dit zijn één of meerdere geluiden in je oor.

Bij mij waren dit pieptonen. Dit werd zo heftig dat ik niet thuis kon mediteren op een stoel. Ik kon op dat moment ook geen baan in loondienst vinden. Ik liep in het bos en was emotioneel en moest hard huilen. In mijn tranen vroeg ik de spirituele wereld: wat willen jullie nou van mij? Toen kreeg ik een duidelijk antwoord. Mediteer wandelend in het bos als het thuis niet lukt. Inmiddels kan ik weer thuis mediteren, maar ik heb toen heel lang wandelend in het bos gemediteerd. Er is altijd een alternatief als iets niet lukt. Doe je de meditatie wandelend, let dan wel extra op je veiligheid in het verkeer en houd je ogen dan open. Maar lukt het niet in de stoel door een medische reden, zoek een alternatief. Of nog beter, vraag het aan de spirituele wereld.

Ik wens je veel plezier met contacten die je kunt maken met de overledenen.

 
 

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten

Omdat er de aankomende week aan het privacy systeem gewerkt wordt advisieer ik tot die tijd even geen reacties achter te laten.

Als je een reactie achter laat ga je akkoord met het privacy beleid en de volgende regels

Er mag geen reclame of website worden toegevoegd en we gaan hier aardig met elkaar om

Eric van Riessen is blij met je mooie reactie hij bepaalt zelf of hij  deze ook op de website plaatst