Gratis met regelmaat tips en visies ontvangen voor jou mediumschap en healing

Als eerst bedankt dat je komt naar de medium avond met klank concert.

Ik geef met regelmaat spirituele tips en die wil ik ook graag aan jou geven. Als je je inschrijft komen ze vanzelf in de mail terecht.

Ik doe me best je in te inspireren met tips en ervaring uit mijn eigen spirituele werk. Schrijf je nu in en ontvang mooie en goede tips.

Als je je alleen inschrijft voor de tips mis je soms tips want sommige tips zijn gekoppeld an activiteiten.

 

Gratis tips ontvangen klik hier

Wil jij gratis spirituele tips en visies ontvangen. Dat kan als je je voor de nieuwsbrief inschrijft. ongeveer 2 keer in de week krijg je een tip over spirituele visie en je kan ook aangeven dat je ook op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Eric’s Spiritual School.

Let op! voor mijn nieuws brieven maak ik gebruik van het email programma Mailchimp en mijn hosting strato waarvan uit ik soms ook mail.  Als je op de link gratis tips ontvangen klikt en/of  je zelf inschrijft ga je akkoord met het privacy beleid en de voorwaarden van Mailchimp strato en het privacybeleid van Eric’s Spiritual School. Onder in de pagina die van verschijnt als je op de link gratis tips ontvangen klikt staat waar je deze voorwaarde kan vinden en lezen in Mailchimp. Op strato.nl kan je hun voorwaarde vinden. Veel plezier met de spirituele tips.