Grenzen en loslaten

Grenzen en loslaten

Op een trance avond kwam een gids door en deze gids vertelde over grenzen en over loslaten. De gids vertelde dat het vaak belangrijk is om iets los te leren laten, want anders ben je de hele tijd bezig met iets dat niet relevant voor jou is. Ook kan het zo zijn dat iets jou soms niet kan loslaten en dan zal je toch een grens dienen aan te geven.

De haan

De gids liet een haan zien en zei: “stel je nu eens voor dat deze haan jou de hele dag aan zit te kijken. Waar je ook heen gaat, bij alles wat je doet, kijkt deze haan naar jou”. In het begin vind je dit misschien grappig, maar na een paar dagen gaat het je waarschijnlijk toch irriteren. Daardoor ga je waarschijnlijk de haan ergens in een hok zetten waar de haan jou niet kan zien, of je doet hem weg.

We laten de haan te vaak toe

Zien we in ons eigen leven niet wel eens dat iemand ons volledig probeert te claimen en dat we daardoor geen tijd meer hebben voor de dingen die wij belangrijk vinden? Het is vaak moeilijker om afscheid van een persoon te nemen en soms misschien niet eens mogelijk. Toch mag je altijd jezelf wel meer vrij maken. Ook als je voor een ander dient te zorgen, mag je af en toe ook voor jezelf zorgen. Maak ruimte voor jezelf en geef je grenzen duidelijk aan. Anders kost het teveel van jouw energie.

Voel je vrij om dit bericht via de link met mijn website te delen. Wist je al dat ik aanstaande vrijdag 24 januari 2020 een mediumavond houdt met Robert Cash in de Fronstraat 2 in Uden. Wie weet tot daar. De kosten zijn15 euro per per persoon en het begint om 20:00 uur. je kunt je opgeven via info@ericsspiritualschool.com of 0641723232