Healing en kracht door gebed

Healing en kracht door gebed

We mochten mooie boodschappen van een gids ontvangen. Als eerste zei de gids dat als je een bepaalde meditatie, ceremonie of ritueel wilt doen die je belangrijk vindt, daar dan ook een tijd aan te koppelen. Als je er een vaste tijd van maakt, wordt discipline makkelijker. Dit lukt misschien niet altijd door ons werkrooster, maar het kan wel helpen.

Het gebed

Wat echt heel mooi was, was het verhaal van de vrouw met een kind en 1 Euro. We vergeten vaak de kracht van het gebed. Het gebed voor iemand anders kan net zo krachtig zijn als een healing. De healing gebeurt altijd door de spirits, of het nou via gebed of healing gaat. De spirits weten altijd precies wat er nodig is en brengen dat over. Dus bid voor kracht en liefde voor de genen die het zwaar hebben. Vraag of de spirits hen willen steunen. Nodig de spirits ook uit via gebed voor elk spiritueel ritueel. Vraag om hulp en minstens net zo belangrijk: Wees blij met wat je hebt.

De vrouw met 1 Euro

Kun je je voorstellen dat er een vrouw is met 1 Euro die heel dankbaar is met die Euro omdat ze eten voor haar kind kan kopen? Ze is supergelukkig met voor haar deze grote gift van deze ene Euro. Als moeder aarde dit ziet en ze ziet dat deze vrouw echt dankbaar is voor wat ze heeft, dan is de kans vrij groot dat moeder aarde dit verdubbelt. De meesten van ons leven in een wereld waar we zoveel hebben en we vergeten om dankbaar te zijn. We worden vaak zelfs boos omdat onze spullen niet doen wat we willen of een pc weer eens te traag gaat. Leer om dankbaar te zijn voor wat je hebt, dan zou dat wel eens kunnen groeien. Je hoeft niet al je spullen langs te gaan met dankbaarheid. Het is wel goed om te kijken of je nog wel iets hebt aan al die spullen. Als je bepaalde spullen niet meer gebruikt, dan kun je die ook weg geven en delen met de ander die minder heeft. Een overschot aan spullen maakt je niet gelukkiger. Je hoeft echt niet al je bezit weg te doen. Toch is de vrouw die misschien wel het gelukkigst van ons allen is de vrouw met 1 Euro. Wees dankbaar in gebed voor wat er is.