Help! We vergeten helemaal te genieten van een contact met een overledene

Help! We vergeten helemaal te genieten van een contact met een overledene

Als je werkt als medium is het mooi en belangrijk dat je goede informatie geeft zodat de ontvanger van het consult weet dat jij écht met deze overledene contact hebt. We willen dan vaak zo goed mogelijk presteren. Soms zelfs zo goed dat we helemaal vergeten dat er iets heel moois gebeurt. We maken contact met een liefdevolle ziel. Alleen als het presteren niet goed gaat, verandert dit vaak in frustreren. Wie kan er nou genieten in frustratie?

Onthoud dat een contact met overledenen heel bijzonder en mooi is

Of je consult nou goed gaat of niet, leer jezelf aan dat het bijzonder is en dat je van elke stap mag genieten. Als je contact met een overledene maakt dan is de meditatie al prettig. Het is heel fijn dat je de spirituele wereld kunt voelen want dat is een wereld van liefde. Daarnaast komt er een ziel tijd maken om met jou te werken voor de ontvanger van het consult. Geniet hiervan en ga dan pas presteren.

Haast helpt niet bij genieten

Geef jezelf ook de tijd als je met de spirituele wereld werkt. In een meditatie leer je het best genieten door de tijd te nemen en geen haast te hebben en weer naar het volgende toe te willen. Wordt trouwens ook niet boos als je een keer gefrustreerd bent tijdens het contact met een overledene. Denk gewoon: “ Volgende keer beter”.

Haast helpt ook niet bij het genieten van andere dingen

Als je wilt genieten, zorg dan dat je altijd de tijd neemt voor de dingen die je doet. Als je de tijd neemt kun je leren helemaal op te gaan in het stuk van de muziek. Als je agenda al overvol zit ben je waarschijnlijk alleen maar daaraan aan het denken. Dit geldt ook voor vakantie of een dagje weg. Neem de tijd voor een schilderij of het zien van een mooie boom in de natuur. Dan kun je opgaan in de energie van waar je mee bezig bent. Creëer rust en geniet en doe dit zeker in je spirituele ontwikkeling.

Deze mooie boodschap kwam van een gids uit mijn trance groep.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je er wel is bij zijn als ik een contact met een overledene maak. Op vrijdag 25 januari geef ik een demo in Uden. In deze demo zal ik mijn best doen zoveel mogelijk dierbare overledenen voor jullie door ga laten komen. Ook zal ik hun boodschappen door geven. De avond is van 20:00 tot 22:00. Over het algemeen brengt de spirituele wereld de informatie met liefde respect en humor. Zie ik jou daar? Je kan contact met mij opnemen via deze link: https://ericsspiritualschool.com/contact/