Het geluid van de krakende boom

Het geluid van krakend hout was een begroeting van de boom

Toen we laatst in een trancesessie zaten hoorde zowel iemand van de groep als ik het geluid van een krakende tak. Kort daarna mocht ik weer een keer spreken vanuit de boom. Ik vind het altijd erg mooi want ik heb een sterke connectie met bomen en het klinkt misschien raar, maar daar is mijn eerste bewustwording van mediumschap geweest.

Krakende tak of ritsen van de bladeren

Misschien heb je wel eens in het bos gelopen terwijl het hard waait. Soms kraken dan ook de takken of een dennenappel gaat open of dicht. Het kraken van deze takken klinkt misschien als een spookgeluid en kan je daarom bang maken. Als je ziet dat het de takken zijn, is het voor mij een teken dat de natuur jou welkom heet. Doe overigens wel voorzichtig bij krakende takken en kom niet te dicht in de buurt want ze kunnen ook afbreken en je wilt geen grote tak op je hoofd. Maar ook de wind door de bladeren is vaak een begroeting naar jou. Het is gewoon vaak even van: “Wat leuk dat je er weer bent”.

Alles in het bos heeft een ziel

Los van bomen die groot en indrukwekkend kunnen zijn, heeft ook de grasspriet een ziel en zelfs een zandkorrel. Het is leuk om er voor open te staan of je connectie tot deze zielen kan voelen. Ga dit ook niet overdrijven want je kunt geen connectie maken tot elke zandkorrel, grasspriet of plant. In een groot bos lukt het je ook niet om in een dag en ik denk zelfs niet in een jaar een connectie te maken met alle bomen die daar staan als je dat stuk voor stuk doet. Kijk gewoon wat je aanspreekt en wil je weer naar huis dan ga je naar huis. Naast dat je dus niet alleen bent en altijd overledenen en gidsen bij je hebt, is er ook altijd wel iets in de natuur waardoor jij je niet alleen hoeft te voelen. Er zijn waarschijnlijk meer zielen om ons heen dan we ons kunnen voorstellen.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen? Op 19 januari 2018 start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/

Het lijkt me leuk jou 19 januari te ontmoeten voor alweer groep 12 die ik les mag gaan geven.