Het grote feest van de wereld van de overledenen

Het grote feest van de wereld van de overledenen

Feest voor de overledenen

Elke keer als iemand contact maakt met de wereld van de overledenen, is dat voor de overledenen een feest omdat het mogelijk is om samen te zijn. Als er een dierbaar iemand van je overleden is, kan je ze op hun geboortedag uitnodigen en een gebakje eten. En het kan altijd. Je kunt samen wandelen met een overledene in het bos. Elk moment kan je contact maken en voor de overledenen is het een feest want ze willen graag contact met ons.

Er komt een feest waar jullie nog geen idee van hebben

Ooit komt er een dag dat de wereld van de overledenen voor iedereen zichtbaar is. Iedereen kan dan de overledenen zien en daar contact mee maken. Iedereen kan mediumschap leren, maar er komt zelfs een dag dat mediumschap voor iedereen vanzelf gaat. Dit kan nog jaren en misschien zelfs eeuwen duren, maar toch komt deze tijd. Misschien zie je het als mens of als spirit. En in al deze tijd zal er nog van alles gebeuren in de wereld wat misschien niet altijd leuk is. Toch hoop ik dat jij kracht put uit de gebeurtenis van dit grote feest.

Jij bent onderdeel van dit grote feest

Als je als medium werkt, dit ontwikkelt of in elk geval ook maar iets van mediumschap de wereld in zet, dan ben jij degene die dit grote feest mee voorbereidt. De mediums van nu zetten de tenten neer voor het grote feest en ook jij slaat de haringen in de grond door met je mediumschap bezig te zijn. Het maakt niet uit of je al heel goed bent of net bent begonnen. Je bent onderdeel hiervan en we hebben je nodig om dit grote feest plaats te laten vinden. Veel mensen denken dat er al teveel mediums zijn. Alleen als je beseft hoeveel voorbereiding dit wereldwijde feest nodig heeft, dan weet je dat er geen mediums genoeg zijn voor dit feest en er nog veel bij mogen komen. Het kan er al snel zijn, maar het kan ook nog eeuwen duren, maar let op mijn woorden: Met mijn pijp in de lucht zeg ik dat het grote feest er komt.

Deze tekst kwam van een indiaan tijdens een trance sessie.