Het krachtige vuur

Het krachtige vuur

Het krachtige vuur kwam door in een transsessie en had een aantal mooie boodschappen te vertellen zoals je niet laten leiden door geld, je grenzen heel duidelijk aangeven, het prima vinden dat je iemand nodig hebt en de kracht in jezelf vinden.

Je niet laten leiden door geld

Voordat je dit leest wil ik je er eerst op wijzen dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat je met geld doet. We kiezen bij geld vaak voor de veilige weg en daar valt best iets voor te zeggen. Je wilt tenslotte een dak boven je hoofd en eten hebben toch? Alleen laten we soms ons leven teveel leiden door wat geld in veiligheid heeft te bieden, zodat we vergeten onze dromen waar te maken. Hou van geld maar laat de veiligheid daarvan in elk geval niet teveel je dromen beperken.

Je grenzen heel duidelijk aangeven

Als je vuur aanraakt verbrand je. We laten soms mensen veel te dichtbij komen. We vergeten dan onze grens aan te geven en laten dan over ons heen lopen. Als je over vuur heen loopt verbrand je. Vuur geeft de grens heel pittig aan en dat kan jou ook helpen je grenzen iets pittiger aan te geven.

Vuur heeft iemand nodig

We willen het liefst graag alles zelf doen. Maar is dat wel verstandig? Kunnen we iets waar we niet goed in zijn niet beter uitbesteden? Misschien vind je dat een zwakte. Vind je vuur ook zwak? Ik vind vuur heel krachtig. Vuur kan alleen branden met brandstof zoals hout en heeft ook zuurstof nodig. Een heel krachtig element is dus afhankelijk van anderen. Hulp vragen is juist krachtig.

Er brandt een innerlijk vuur in jou

Iedereen heeft een kracht in zich, een licht die je helpt in moeilijke periodes en ook in de makkelijke. Een vuur, dat jou kan helpen zelfverzekerd te worden en te geloven in de dingen die je doet. Ontdek deze kracht en laat jouw innerlijke vuur branden.

Wil je vaker zo’n blog ontvangen dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief op https://ericsspiritualschool.com/ Op 25 januari maak ik contact met overledenen op een medium avond als je daar bij wilt zijn kun je je opgeven via deze link: