Het licht is overal

Het licht is overal

Overal waar er zielen zijn is er licht op aarde. Soms kijken we naar plekken op aarde waar weinig licht lijkt te zijn, maar overal is wel minstens één iemand die vrede wil. Eén iemand die wil delen. Gelukkig zijn dit er vaak nog veel meer dan een. Deze zielen hebben een innerlijk licht in zich en jij ook, want elke ziel heeft dit licht.

Het licht is vergelijkbaar met een vlam

Je kunt dit licht zien als de vlam van een kaars. Als je kaarsen bij elkaar zet heb je meer licht en het licht kan ook samengaan zoals bij een kampvuur. Het is daardoor belangrijk om te weten dat er op veel plekken licht nodig is. Er straalt al licht op die plekken, alleen soms is daar licht nodig om dit harder te laten stralen.

Help jezelf en anderen hun licht te laten schijnen

Jouw vlam van je eigen innerlijk licht kan ook soms heel klein zijn. Als het leven even tegenvalt bijvoorbeeld. Alleen het licht staat altijd aan en je kunt ervoor kiezen dit licht te laten groeien. Als je werkt als medium ben jij ook iemand die anderen helpt om hun licht weer te laten groeien en ze er aan te herinneren dat ze zo’n innerlijk licht hebben.

Er is vaak meer licht om je heen dan dat je zelf ziet

Op een trance avond gaf een gids deze tekst door. We waren bij deze trance avond met vier mensen. Toch werd er verteld dat daar minstens vijftig zielen hun licht kwamen brengen. En zo is er ook altijd licht om jou heen. Er zijn overledenen bij je die je steunen met hun licht en zo zijn er ook gidsen, krachtdieren, engelen en spirituele begeleiders, en waarschijnlijk nog meer liefdevolle zielen waarvan we niet eens weten dat ze bestaan. Dus schijnt jouw licht voor je gevoel alleen, weet dan dat je licht altijd door meerdere mensen gesteund wordt.

Op vrijdag 29 maart geven Vincent Hermans en ik een runen en medium avond in Uden. Wie weet kan dit helpen om jou licht te laten schijnen. Wil je hier meer over weten of je opgeven dan kan dat via de volgende link: https://ericsspiritualschool.com/contact/