Het mediumschap geheim

Het geheim van mediums

 Wat is nou eigenlijk het geheim van een medium? Hoe kan het nou dat het ene mens wel contacten kan maken met overledenen en het andere niet? Het is niet eens eerlijk. Iedereen is geboren met het lichaam van een man of een vrouw, en met een gezond lichaam kun je alle sporten doen. Wat is dan de reden dat jij geen gave hebt als medium?Klik op de blauwe letters en ik onthul: Het geheim van mediums

Ik geloof zelf in God. Hoe ik naar God kijk, is voor mij hetzelfde als dat heel veel spirituele groepen dit de creator noemen, of de schepper. Je mag zelf weten van de creator hoe je hem/haar noemt. Ik geloof vooral dat de schepper creëert vanuit liefde. Als je dan vanuit liefde creëert, zou je dan de ene persoon wel iets gunnen en de andere niet? Zeker als het gaat om iets wat je vanuit je ziel doet. Zou de schepper wel het geheim van mediumschap hebben gecreëerd of komt dit meer door mensen?

Klik op de blauwe letters: Het geheim van mediumschap

Misschien is dit iets waarvan mensen helemaal niet willen dat ik dat deel. Als er iets is waardoor er een mediumschapsgeheim bestaat, dan laten mensen dit graag zo. We willen toch allemaal speciaal zijn? En speciaal ben je ook. En juist omdat jij speciaal bent,  wil ik dit geheim aan jou onthullen.

Heb je al geklikt? Dit is je laatste kans om in deze mail de onthulling van Het mediumschapsgeheim te krijgen. Klik op de blauwe letters . Ik wil graag het geheim met jou delen.